3

Kampuksen tehtäväkeskus

Opettaja voi antaa oppilailleen tehtäviä käyttämällä tehtäväkeskusta.

Työkalu löytyy näytön vasemmasta laidasta. Tehtäväkeskus avautuu ruudun vasempaan laitaan.

Tehtävänannon luominen

Aloita luomaan tehtävänantoa klikkaamalla Luo uusi -painiketta. Sen jälkeen pääset asettamaan tehtävänantoon sisältöä, otsikon, aloituspäivän, määräpäivän ja oppilaat, joille haluat osoittaa tehtävänannon.

Voit valita tehtävänantoon sisältöjä klikkaamalla teoria- tai tehtäväkortin kulmaan ilmestyvää sinistä plus-ikonia. Tehtäviä saa poistettua tehtävänantopaneliin tallentuneiden teoriakorttien kolmen pisteen takaa.

Voit halutessasi lisätä tehtävänannolle määräpäivän tai kuvauksen. Määräpäivän jälkeen tehtävänanto muuttuu harmaaksi. Oppilaat voivat tehdä tehtävänannon tehtäviä vielä määräpäivän jälkeen eli määräpäivä ei lukitse tehtäviä.

Lähetä tehtävänanto oppilaille painamalla Lähetä-painiketta.

Tehtävänannon muokkaus

Voit halutessasi tallentaa tehtävänannon luonnostilaan poistumalla tehtävänannosta ilman Lähetä-painikkeen painallusta. Tällöin oppilaat eivät näe vielä tehtävänantoa. Tehtävänantoa pääset muokkaamaan muokkaa-linkkiä painamalla.

Tehtävänantoa voi muokata myös sen jälkeen, kun se on lähetetty oppilaille. Jos et ole määritellyt määräpäivää tehtävänannolle, voit sulkea tehtävänannon painiketta painamalla.
Tehtävänannon saat poistettua Poista-painikkeella. Tällöin tehtävänanto poistuu myös oppilailta.