3

Ajankohtaista

Kampuksessa ja Bingelissä käyttökatko 2.1.2024 – toisen asteen lisenssit päivittyvät  

Asiakkaiden toiveesta olemme nyt uudistamassa lisenssimalliamme, ja jatkossa lisenssiemme käyttö on entistä joustavampaa. Uudistus koskee lukion ja ammatillisen koulutuksen lisenssejä, joita oppilaitokset ostavat.   

Lisenssien päivityksestä johtuen oppilaitosten hankkimat toisen asteen lisenssit ovat poissa myynnistä 19.12.–5.1. Lisäksi kaikissa kirjautumista vaativissa digipalveluissamme on huoltokatko 2.1.2024. Kampus, Bingel ja valtaosa verkkokaupan ostoista ovat poissa käytöstä katkon ajan. Pahoittelemme käyttökatkosta aiheutuvaa haittaa!

Uudet lisenssit ovat ostettavissa 5.1. alkaen

Tällä hetkellä voimassa olevat, koulujen hankkimat lisenssit päivitetään joustaviin lisensseihin automaattisesti. Nykyiset lisenssit poistuvat myynnistä 19.12. Uudet joustavat lisenssit ovat ostettavissa 5.1. alkaen.

Miten lisenssit uudistuvat?

Kaikki sarjan moduulit nyt yhdellä, joustavalla lisenssillä

Jatkossa lukion digitaalisten materiaaliemme lisenssejä voi käyttää joustavasti läpi lukuvuoden. Lisenssin voimassaoloaika alkaa siitä, kun lisenssi jaetaan opiskelijalle tai opiskelijan aiempi lisenssi on päättynyt.

Lisenssimme ovat pituudeltaan 12 kuukautta tai 3 kuukautta. Kolmen kuukauden lisenssi sopii esimerkiksi hyvin yksittäisen moduulin suorittamiseen tai ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen.

Lukion digitaalisten materiaalien lisenssimme sisältävät edelleen sarjan kaikkien moduulien materiaalit opettajalle ja opiskelijalle, kuten esimerkiksi opiskelijan digikirjan, opettajan digiaineiston, äänitiedostot ja kokeet.

Ammatillisen koulutuksen lisenssit ovat nyt joustavia

Lisenssin voimassaoloaika alkaa siitä, kun lisenssi jaetaan opiskelijalle tai opiskelijan aiempi lisenssi on päättynyt. Lisenssejä on kahta pituutta 12 kuukautta ja 6 kuukautta. Joustavia lisenssejä on saatavilla digikirjoista ja opiskelijan digitehtävistä.

Avainsanat: Bingel Kampus
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Ajankohtaista

Kevään 2024 tilaisuudet

Näkökulmia oppimiseen -blogi

Suomalaiset opettajat kaipaavat ammattimaista toimitusprosessia myös tekoälyn tuottamalle oppimateriaalille

Ajankohtaista

Lauri Järvilehto seuraavassa Balanssissa: Tekoälyn mahdollisuudet ja haasteet opettajan työssä