3

Oppi&ilo

Oivalluksen iloa kaikille lapsille!

Oppi&ilo-tuotteet esiopetuksessa

Tule mukaan matkalle oivalluksen maailmaan!

Oivallus synnyttää riemastuttavan tunnekokemuksen. Parhaimmillaan se vahvistaa lapsen innostusta ja uteliaisuutta, ja lapsuudessa koetut myönteiset oppimiskokemukset kantavat läpi elämän.

Oppi&ilo on syntynyt rakkaudesta hyvää lapsuutta kohtaan. Mielestämme lapsen uteliaisuutta kannattaa ruokkia, ja jokainen lapsi ansaitsee oppimisen ja oivaltamisen kokemuksia. Alusta asti meitä on ohjannut ajatus tuotteista, jotka tarjoavat lapsille jotakin pysyvää, merkityksellistä ja läpi elämän kantavaa – leikkisyyttä unohtamatta.

Tärkeimmät arvomme ovat laadukkuus, kehittävyys, hauskuus ja oivaltamisen ilo.

Lisäiloa oppimiseen!

  • Sisältö on suunniteltu eri ikäryhmille sopiviksi suomalaisen oppimiskäsityksen mukaisesti.
  • Innostavat tuotteemme kehittävät mm. luku- ja kirjoitustaitoa, matemaattisia valmiuksia, loogista päättelykykyä, hahmotuskykyä, hienomotoriikkaa, luovuutta ja tunnetaitoja.
  • Puuhat ja pelit sopivat loistavasti itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös pari- ja ryhmätehtäviin.
  • Laajasta valikoimasta löytyy ratkaisuja monenlaisille oppijoille ja ne sopivat hyvin myös eriyttämiseen.
  • Tuotteemme ovat laadukkaita, testattuja ja turvallisia.
  • Pyyhittävät tuotteet kestävät pitkään, sillä ne voi käyttää yhä uudestaan!

Pyyhittävät puuhakortit ja -kirjat

Oppi&ilon pyyhittävät puuhakortit ja puuhakirjat avaavat matkan oivaltamisen maailmaan. Tuotteiden tehtävät pohjautuvat lapsen kehitysvaiheisiin ja oppimisen herkkyyskausiin. Tehtävät ovat kehittäviä ja ennen kaikkea innostavia! Pohtiminen ja ratkominen ruokkivat lapsen onnistumisen tunnetta, vahvistavat itseluottamusta ja lisäävät intoa uuden oppimiseen.

Puuhakortit ja -kirjat ovat kasvatusalan ammattilaisten kehittämiä ja lasten hyviksi testaamia. Puuhakorttipakan 50 kortissa riittää tekemistä jaettavaksi useallekin lapselle ja niistä voi valita tehtäväksi juuri mieluisimmat puuhat. Puuhakirjojen monipuoliset ja innostavat tehtävät tarjoavat uutta pohdittavaa sivu toisensa jälkeen. Pyyhittävän tussin ansiosta sekä korttien että kirjojen tehtäviä voi tehdä aina uudestaan ja uudestaan!

Pelit ja magneettipuuhat

Kaikkien peliemme taustalla kantaa ymmärrys lapsen kehitysvaiheista ja herkkyyskausista uusien taitojen oppimiseen. Lapsi on esikouluikäisenä innokas opettelemaan uusia taitoja ja malttaa keskittyä jo pidemmäksi aikaa pelien ja pohdinnan ääreen. Oppi&ilo-pelit ja huippusuositut magneettipuuhat vahvistavat mm. lukemaan oppimisen valmiuksia, matemaattisia taitoja ja päättelykykyä sekä vuorovaikutus- ja tunnetaitoja.

Kirjat

Luku- ja kirjoitustaito ovat supervoimia, joilla on suuri vaikutus oppimiseen ja hyvinvointiin. Kielellisten valmiuksien kehittäminen auttaa myöhemmin myös esimerkiksi vieraiden kielten oppimisessa. Pyyhittävien tuotteiden ja pelien lisäksi lukutaitoa voi vahvistaa helppolukuisilla kirjoilla. Lukutaidon jo hallitseville on tarjolla haastavampaa luettavaa.

Kiinnostavat artikkelit

Tutustu tuotteisiin verkkokaupassa