3

Uratarinat

Palveluneuvoja Sandra Sävikarin työpanos auttaa konkreettisesti opettajien ja oppilaiden arjen sujumisessa

Sandra on aiemmin työskennellyt Sanoma Prolla kahtena kesänä palveluneuvojana. Joka kevät Sanoma Prolle tulee kesätöihin ruuhka-avuksi palveluneuvojia monipuolisiin työtehtäviin. Heidän osaamisellaan on iso merkitys sujuvan koulunalun turvaamisessa.

Ensimmäisellä kerralla olin töissä Sanoma Prolla kesä–syyskuun ja toisella kerralla puoli vuotta, huhtikuusta syyskuuhun. Nyt aloitin vakituisena palveluneuvojana asiakaspalvelun tiimissä, Sandra kertoo kokemuksestaan.

Opiskelen viidettä vuotta yhteiskuntatieteitä ja yhteiskuntapolitiikkaa. Opinnoissa olen erityisen kiinnostunut koulutuspolitiikasta, ja minusta on todella mielenkiintoista päästä näkemään kustannusalaa. Erityisesti lasten ja nuorten hyvinvointi ja oppiminen ovat minulle tärkeitä.

Olen viihtynyt Sanoma Prolla todella hyvin. Meillä on hieno työilmapiiri ja loistavat työkaverit. Ihmiset viihtyvät täällä hyvin, ja se on näkynyt ensimmäisistä hetkistä asti. Työntekijöitä arvostetaan, olivat he sitten missä tahansa työtehtävässä. Olen myös saanut useista kesätyökavereista hyviä ystäviä.

Tässä työssä on mielekästä ja motivoivaa se, että saa ensikäden kosketuksen asiakkaan maailmaan. Minusta on hienoa nähdä konkreettisesti, miten oma työpanos auttaa opettajien ja oppilaiden arjessa. Opettajien kanssa on hyvä, keskusteleva ilmapiiri, ja palautetta ja kehitysehdotuksia tulee, mikä on kivaa.

Avoin ja keskusteleva ilmapiiri näkyy myös käytännössä jokapäiväisessä työssä. Meillä on yhdessä tekemisen meininki. Tiimin ja talon sisällä on tavoitteita, joiden saavuttamisen eteen tehdään töitä yhdessä.

Tässä työssä pääsee sisälle koulumaailmaan vähän eri näkökulmasta. Osa kesän palveluneuvojista on ollut opettajataustaisia, ja usein kasvatustieteitä opiskelevat ajattelevat päätyvänsä opettajan ammattiin. Koen, että tämä on hieno työpaikka kaikille oppimisesta ja koulumaailmasta kiinnostuneille.


Hae meille asiakaspalveluun!

Haemme asiakaspalvelutiimiimme ruuhka-avuksi kesätöihin palveluneuvojia monipuoliseen tehtävään! Lue lisää täältä

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Uratarinat

Digituottaja Hieu Tranin positiivinen asenne tarttuu myös kollegoihin

Uratarinat

Tiia Siltanen työskentelee alakoulun digituottajana

Uratarinat

Elina Hytönen vastaa perusopetuksen sisältömarkkinoinnista