3

Artikkeli

Open oman alakoulun innostavia sisältöjä somessa

Seuraa meitä myös sosiaalisen median kanavilla.

Piristäviä opevinkkejä ja kiinnostavia haastatteluja

@openomaalakoulu Facebookissa

Seuraa meitä Facebookissa, kun haluat piristäviä opevinkkejä, sarjojemme tekijöiden kiinnostavia haastatteluja sekä hyödyllistä tietoa tuotteistamme, ajankohtaisista tapahtumista, koulutuksista ja kilpailuista.

Värikkäät hahmot ilostuttavat kuvavirtaa

@open_oma_alakoulu Instagramissa

Kaipaatko värikkyyttä Instagram-feediisi? Postaamme Open oman alakoulun Instagramiin iloisia ja värikkäitä kuvia ja videoita alakoulun sarjojemme ihanista hahmoista. Innostavan kuvituksen lisäksi vinkkaamme hauskoista opetus- ja askarteluideoista.

Instagramissa voit myös lisätä tarinoihisi gif-animaatioitamme. Alakoulun oppimateriaalien hahmoista tehdyt gif-animaatiot löydät helposti hakusanalla Sanoma Pro.

Kaipaatko uusia askarteluvinkkejä?

@openomaalakoulu Pinterestissä

Pinterestistä löydät alakouluun sopivia askarteluvinkkejä ja opevinkkejä. Julkaisemme uusia ja ajankohtaisia vinkkejä pitkin lukuvuotta. Useimmissa vinkeissä voi hyödyntää kierrätysmateriaaleja.

Näitä videoita katsotaan myös kesälomalla

@SanomaProTube Youtubessa

Youtubessa näet runsaasti oppimateriaaleihimme liittyviä videoita. Kanavaltamme löydät muun muassa kuvitettuja musiikkivideoita, taukojumppa- ja tanssivideoita sekä vinkkivideoita peleihin ja keskusteluihin. Näitä videoita myös oppilaat palaavat katsomaan kerta toisensa jälkeen – myös kesälomalla. Julkaisemme lisäksi kanavallamme koulutus- ja opastusvideoita.

Someaspa auttaa

Sosiaalisen median kanavien kautta tavoitat myös asiakaspalvelumme. Aktiivinen someaspa on apunasi arkisin klo 8−16. Asiakaspalvelun muut yhteydenottotavat ja aukioloajat löydät täältä.

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Opevinkit

Tunnista kasveja ja kerää niitä varastoon talven varalle

Ajankohtaista

Ystävien konsertti yhdisti oppilaat yhteisen musiikkikokemuksen äärelle

Ajankohtaista

Vihreä bolero löysi tiensä Bingeliin