3

Digitaalisuus opiskelussa

Helmikuun Bingel-tehtävä: My Words -sanakirja

What is that in English? Luokan omaan sanakirjaan kerätään yhteisiä tärkeitä sanoja.

Lukuvuoden alusta alkaen olemme julkaisseet joka kuukausi Bingel-pelimaailman juhlavuoteen liittyviä tehtäviä oppilaiden iloksi.

Helmikuun Bingel-tehtävässä oppilaat saavat koostaa oman englanninkielisen sanakirjan. Pohjana voitte käyttää Come with me! -sarjan My Words -monistetta.

Jokainen oppilas kirjoittaa omalle monisteelleen sanat englanniksi ja suomeksi. Ruutuun voi myös piirtää sanoista kuvan. Sanakirjan voi toteuttaa luokan yhdessä valitsemasta teemasta. Lopuksi monisteet voi kerätä yhteen nippuun.

Pelillisyys tuo vaihtelua harjoitteluun koulussa ja kotona

Opetussuunnitelman mukainen Bingel tarjoaa kielten opiskeluun pelillisen tavan kerrata ja harjoitella sanoja ja fraaseja. Harjoituksissa kuva ja ääni tukevat kielen oppimista. Bingel-tehtävien teemat ovat samat kuin Come with me! -kirjoissa.

Tehtävät etenevät helpoista haastaviin. Oppilas etenee Bingelissä oman tasonsa mukaisesti ja saa välittömän palautteen tehtävistä. Harjoittelussa motivoivat ping-ping-pisteet, joilla oppilas voi hankkia omalle avatar-hahmolleen vaatteita ja muita tarvikkeita.

Jos koulultasi puuttuu vielä Bingel-lisenssit, osaava myyntitiimimme opastaa sinua mielellään. Yhteystiedot löydät täältä.

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Digitaalisuus opiskelussa

Näin Bingel-pelimaailma toimii – Katso esittelyvideot

Digitaalisuus opiskelussa

Ystävien aapisen ja Come with me! -sarjan hurmaavat 3D-hahmot herättävät kirjojen sisällöt henkiin