3

Tekijämme

Tutustu Taitaja-sarjan tekijöihin

Taitaja -sarjan tekijäryhmä koostuu viiden ammattilaisen joukosta!

Pasi Hieta on Oulun normaalikoulun perusopetuksen apulaisrehtori ja historian, yhteiskuntaopin ja uskonnon opettaja. Historian ja Yhteiskuntaopin taitajien lisäksi Pasi on ollut mukana tekemässä alakoulun yhteiskuntaopin Vaikuttaja-sarjaa. ”Oppikirjailijana voin vaikuttaa pedagogiikkaan loistavissa suomalaisissa kouluissa, ja Sanoma Pron pitkät perinteet oppimateriaalin kustantajana antavat loistavat puitteet laadukkaiden oppimateriaalien luomiselle. Oppimisessa minulle on erityisen tärkeää merkityksellisyys ja ilo.”

Marko Johansson on historian ja yhteiskuntaopin sekä uskonnon opettaja, joka työskentelee Kaukajärven koulussa Tampereella. “Sanoma Prolla monipuolinen ja innostunut tekijäjoukko on haastanut pohtimaan historian opetuksen kehittämistä. Mielestäni tämä näkyy Historian ja Yhteiskuntaopin taitajien monipuolisissa, uuden opetussuunnitelman mukaisissa oppimateriaaleissa. On tärkeää, että uskaltaa kokeilla uusia asioita oppitunneilla.”

Ossi Kokkonen on historian ja yhteiskuntaopin opettaja, joka työskentelee Porkkalan lukiossa Kirkkonummella. Historian ja yhteiskuntaopin taitajien lisäksi hän on ollut tekemässä alakoulun historian Ritari-sarjaa ja alakoulun yhteiskuntaopin Vaikuttaja-sarjaa. Oppimateriaalien tekemisessä Ossia kiehtoo erilaisten osaajien monipuolinen yhteistyö, jossa lopputulos on enemmän kuin osiensa summa. ”Sanoma Pro edustaa suomalaista oppimateriaalikustantamoa parhaimmillaan: vankka kokemus yhdistyy uudenlaisten digitaalisten ratkaisujen tuottamiseen.”

Hanne Piekkola-Fabrin on historian ja yhteiskuntaopin opettaja Kaukajärven koulussa Tampereella. ”Innostava ja ajankohtainen materiaali on opettajan oikea käsi. Sanoma Prolla on huipputiimi, jolla on motivaatio tekemiseen ja uuden kehittämiseen. Kirja on vain yksi osa laajaa materiaalia, josta muodostuu Yhteiskuntaopin taitaja. Materiaalissa on monipuoliset tehtävät ja mahdollisuudet eriyttää opetusta ylös- ja alaspäin.”

Marjo Virolainen on apulaisrehtori ja historian, yhteiskuntaopin ja uskonnon lehtori Arabian peruskoulussa Helsingissä. “Sanoma Pro on tarjonnut upean kehittää historian ja yhteiskuntaopin oppimateriaaleja uuden opetussuunnitelman hengessä. Historian opetuksessa on tärkeää herättää mielenkiinto menneisyyttä kohtaan ja kehittää oppilaan ajattelun taitoja.”

Tutustu Taitaja-sarjaan >

TallennaTallenna

Avainsanat: Historian taitaja
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Digitaalisuus opiskelussa

Vihdoin historian oppimateriaali, jota opettaja voi muokata omannäköisekseen – tutustu lukion historian Areena-sarjaan

Tekijämme

Tutustu Areena-sarjan tekijöihin!

Opevinkit

Opiskeluvinkkejä alakoulun historian tunneille