3

Tekijämme

Tutustu Kymppi-sarjan tekijöihin

Kymppi-sarjan tekijäryhmä koostuu neljän ammattilaisen joukosta.

Kuvassa vas. ylh. Sari Rinne, Markku Uus-Leponiemi, kuvassa vas. alh. Tuula Uus-Leponiemi ja Ann-Mari Sintonen.

Sari Rinne on Kymppi-sarjan digitaalisten materiaalien vahva kehittelijä. Sari on vastuussa siitä, että sekä digitaaliset opetusmateriaalit että oppilaan verkkotehtävät ovat kiinnostavia, toimivia ja monipuolisia. Eritasoiset verkkotehtävät tarjoavat haasteita ja oppimisen iloa erilaisille oppijoille.

Ann-Mari Sintonen, oppilaiden kesken Ami, pitää huolta siitä, että Kymppi-sarja toimii luokassa. Niin peruskirjojen kuin Omien kirjojenkin ulkoasun ja taiton pitää olla selkeä ja tehtävänantojen ymmärrettäviä. Tällöin opettajan ei tarvitse miettiä, mitähän kirjantekijä tässä on ajatellut. Erityisen läheisenä Ami kokee ongelmanratkaisutehtävät, jotka saavat oppilaat pohtimaan ja keskustelemaan yhdessä.

Tuula Uus-Leponiemi kantaa vastuuta siitä, että Kymppi-sarjassa otetaan huomioon matematiikan oppimistutkimusten tulokset meillä ja muualla maailmassa. Haluamme tarjota oppimisen iloa ja ymmärrystä niille, joille matikka tuntuu vaikealta. Ja samalla tarjota haasteita ja oivaltamisen iloa matematiikassa taitaville lapsille.

Markku Uus-Leponiemi on Kymppi-sarjan matemaatikko, joka varmistaa, että kirjaan tulevat merkinnät ja määritelmät ovat matemaattisesti oikein. Hän hoitaa myös vastauskirjojen viimeisen tarkistuksen. ”Virheettömät materiaalit ovat Kymppi-sarjassa ykköstavoitteita!”

Avainsanat: Kymppi
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Inspiraatiota opetukseen

Kymppi-sarja taipuu jokaiseen opintopolkuun

Inspiraatiota opetukseen

Kokemuksia Sanoma Pron Kymppi-sarjasta