3

Voinko ladata digiaineistoa omalle koneelleni?

Tämä ohje koskee digikirja 1.0 -version kanssa käytettävää opettajan digiaineistoa, ohjeet digikirja 2.0 käyttöön löydät Kampus -ohjeista.
Digikirja 1.0 on käytössä pääasiassa ammatillisessa opetuksessa. Lisäksi yläkoulun matematiikan Kuutio-sarja ja enemmistö lukion LOPS16 digikirjoista ovat 1.0 formaattia.

Digiaineistoa ei voi ladata omalle tietokoneelle.

Digiaineistoa käytetään selaimella verkossa. Näin voimme tarvittaessa aina päivittää materiaalia.

Joissain aineistoissa on lisämateriaalina tiedostoja, jotka on mahdollista tallentaa esim. opiskelijoille jakamista varten (mm. pdf-monisteet, ratkaisu-Excelit).