3

Miten käytän Arttua?

Avaa Arttu laitteellasi. Sovellus saattaa kysyä lupaa käyttää laitteesi kameraa. Anna lupa, sillä sen antaminen on edellytys sovelluksen toiminnalle.

Avattuasi Artun voit siirtyä valitsemaan kirjoja Kirjani-näkymään. Tee se joko kohdistamalla laitteesi kamera kirjan kanteen tai valitsemalla kirja plus-painikkeella avautuvasta hakuvalikosta.

Arttu-sisältöä voi käyttää vain kirjasta, joka on haettu Kirjani-valikkoon. Sieltä voi myös poistaa kirjoja.