3

Miten käytän Arttua?

Arttu toimii ilman kirjautumista, eli et tarvitse sen käyttöön mitään tunnuksia.

Lataa Arttu-sovellus ilmaiseksi älypuhelimen tai tabletin sovelluskaupasta ja avaa Arttu laitteellasi. Sovellus saattaa kysyä lupaa käyttää laitteesi kameraa. Anna lupa, sillä sen antaminen on edellytys sovelluksen toiminnalle.

Avattuasi Artun voit siirtyä valitsemaan kirjoja Kirjani-näkymään. Tee se joko kohdistamalla laitteesi kamera kirjan kanteen tai valitsemalla kirja plus-painikkeella avautuvasta hakuvalikosta.

Arttu-sisältöä voi käyttää vain kirjasta, joka on haettu Kirjani-valikkoon. Valikosta voi myös poistaa kirjoja, joita ei enää tarvitse.