3

Tehtävänannon kopioiminen ja jakaminen

Julkaistun Tehtävänannon voi kopioida itselleen tai jakaa kopion toiselle opettajalle.​ Kopiointityökalun löydät Tehtävänannon alareunasta Muokkaa-valikosta.

Kopioi-painikkeesta voit kopioida tehtävänannon siihen ryhmään, jossa olet​.  Voit esimerkiksi käyttää samaa tehtävänantoa pohjana, jos haluat muokata siitä erilaisia oppimispolkuja eri opiskelijoille saman ryhmän sisällä tai käyttää samaa tehtävänantoa ja ajastaa useamman eri määräpäivän eri opiskelijoille saman ryhmän sisällä.

Jaa-painikkeesta voit kopioida Tehtävänannon joko itsellesi toiseen Kampus-ryhmään tai jakaa kopion Tehtävänannosta toiselle opettajalle. Vastaanottava opettaja saa Kampuksessa ilmoituksen jaetusta Tehtävänannosta. Ilmoitus jaetusta Tehtävänannosta ilmestyy näytön oikeaan yläkulmaan, Ohjeet-painikkeen ja Asetukset-painikkeen viereen. Ilmoitukset-painikkeesta vastaanottava opettaja voi halutessaan ottaa jaetun Tehtävänannon käyttöön omissa ryhmissään tai hylätä jaetun Tehtävänannon.

 

​Sekä kopioitu että jaettu Tehtävänanto muodostuu aina luonnostilassa. Kopioitua ja jaettua Tehtävänantoa voi muokata samalla tavalla kuin muitakin Tehtävänantoja.

Tätä ohjetta ei enää päivitetä. Katso päivitetty ohje Tehtävänannoista ja kaikista opettajan työkaluista täältä»