3

On Track

On Track on lukion A1-englannin sarja, joka vastaa nykyajan kielten opetuksen tarpeisiin

On Track tarjoaa monenlaisia työkaluja ja tapoja laajentaa kielitaitoa

On Track -sarja tarjoaa opiskelijoille ja opettajille ajantasaisia esimerkkejä englannin kielen käytöstä arkisissa tilanteissa, esimerkiksi erilaisissa digiympäristöissä. Luovuutta tuetaan innostavilla projekteilla, joiden avulla voi harjoitella kommunikaatiotaitoja tulevaisuutta ja työelämää varten. 

Mielenkiintoiset ja ajanmukaiset tekstit ja tehtävät motivoivat kielen opiskeluun

Kieltä lähestytään käytännönläheisesti ja oppimateriaali valmistaa työelämään. Tehtävätyypeissä ja koemateriaalissa on otettu huomioon myös digitaaliset ylioppilaskokeet.

Sarjassa korostuu viestinnällisyys

Viestinnällisiä harjoituksia on paljon, ja erityyppisiin viestintätilanteisiin tarjotaan selkeät mallit.

Aihepiirit ja tekstit tarjoavat näkökulmia eri kulttuureihin

Opiskelija saa laajasti näkökulmia kulttuureihin, joissa puhutaan englantia.

Sarja sisältää paljon vaihtoehtoista materiaalia opetuksen tueksi

Eriyttämiseen on tarjolla runsaasti materiaalia. Sekä tehtävissä että teksteissä on eriyttämismahdollisuuksia. Mukana on paljon myös yhteistoiminnalliseen oppimiseen sopivia tekstejä.

Sarjan tekijät

Louisa Daffue-Karsten, Mike Davies, Tuija Kae, Riitta Myller, Pirjo Rantanen ja Petri Vuorinen.

Mitä sarjaan kuuluu?

Opiskelijalle

Painetut kirjat

Sarja sisältää painetut oppikirjat moduuleihin 1–3. Painetuissa kirjoissa on sama sisältö kuin digikirjoissa. Sarjan painetut oppikirjat sisältävät tekstit, kielioppiosuudet, ääntämisohjeet, teemasanastot ja näihin liittyvät tehtävät. 

Digikirjat

Digikirjat sisältävät kaiken: tekstit, harjoitukset, sanastot ja audiovisuaalisen materiaalin. Digikirjojen tehtävistä saa välittömän palautteen, ja opinnoissa etenemistä ja osaamisen kehittymistä voi seurata Ohjaamossa. Digikirjat toimivat sekä tietokoneella että mobiililaitteilla, ja digikirjojen sisältöjä on mahdollista avata rinnakkain.

Arttu-sovellus

Arttu-sovelluksen avulla opiskelija voi kuunnella painetun kirjan äänisisältöjä ja katsella videoita helposti mobiililaitteen avulla. Sovellus on ilmainen, eikä vaadi kirjautumista.

Sanastot-sovellus

Sanastot-sovelluksesta löytyy kirjan kappale- ja teemasanastot, joita voi harjoitella kätevästi kääntökorttien avulla. Sovelluksessa on lisäksi aakkosellinen sanasto, josta löytyy kaikki sarjan sanalistojen sanat.


Opettajalle

Opettajan digimateriaali

Opettajan esitysmateriaali tarjoaa työkaluja opetuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Materiaalin lisätehtävät tukevat opettamista ja oppimista. Opiskelijan mp3-äänitiedostot ovat ladattavissa Kampus-palvelussa ja sisältävät kaikkien oppimateriaalien äänitiedostot.

Ohjaamo

Ohjaamon avulla niin opettaja kuin opiskelija voi seurata opintojen etenemistä reaaliaikaisesti. Havainnolliset värikoodit osoittavat edistymisen ja tehtävistä suoriutumisen. Suorituksista kertyvää dataa voi hyödyntää esimerkiksi yksilöllisten tavoitteiden asettamisessa ja tuen tarpeen kartoittamisessa. Ohjaamo sisältyy kaikkiin On Track -digikirjoihin.

Kompassi-digikokeet

Kompassi-digikokeiden avulla kokeiden tekeminen ja järjestäminen sujuu kätevästi ja tehokkaasti. Suurin osa koetehtävistä on itsestään korjautuvia, ja avoimiin kirjoitustehtäviin voi helposti lisätä omia merkintöjä ja kommentteja. Kokeita voi myös ajastaa ennakkoon.

  • On Track 6 -kirjan arviointimateriaaliin sisältyy Abitti-mallikoe.
  • On Track 7- ja On Track 8 -kirjojen arviointimateriaaleihin sisältyy Abitti-preliminäärikoe.

Katso lukion tuotteiden hinnat täältä »

Valitse tarpeisiisi sopiva lisenssi

12 kk lisenssi

Lisenssiä voi käyttää joustavasti läpi lukuvuoden. Lisenssi sisältää sarjan kaikkien moduulien materiaalit opiskelijalle ja opettajalle.

  • Moduulien 1—8 digikirjat
  • Opettajan digiaineisto ja kokeet

Lisenssin voimassaoloaika alkaa siitä, kun lisenssi jaetaan opiskelijalle tai opiskelijan aiempi lisenssi on päättynyt.

Tutustu verkkokaupassa »

3 kk lisenssi

Kolmen kuukauden lisenssi sopii hyvin esimerkiksi yksittäisen moduulin suorittamiseen tai ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen.

  • Moduulien 1—8 digikirjat
  • Opettajan digiaineisto ja kokeet

Lisenssin voimassaoloaika alkaa siitä, kun lisenssi jaetaan opiskelijalle tai opiskelijan aiempi lisenssi on päättynyt.

Tutustu verkkokaupassa »

Kaipaatko lisätietoja? Myyntimme auttaa!

Olemme mielellämme apunasi, kun pohdit uuden oppimateriaalin hankintaa.

Ota yhteyttä