3

On Track

On Track on lukion A1-englannin sarja, joka vastaa nykyajan kielten opetuksen tarpeisiin.

Sarjan esittely

On Track tarjoaa monenlaisia työkaluja ja tapoja laajentaa kielitaitoa

On Track -sarja tarjoaa opiskelijoille ja opettajille ajantasaisia esimerkkejä englannin kielen käytöstä arkisissa tilanteissa, esimerkiksi erilaisissa digiympäristöissä. Opiskelija saa myös laajasti näkökulmia kulttuureihin, joissa puhutaan englantia. Luovuutta tuetaan innostavilla projekteilla, joiden avulla voi harjoitella kommunikaatiotaitoja tulevaisuutta ja työelämää varten.

Sekä tehtävissä että teksteissä on eriyttämismahdollisuuksia. Mukana on paljon myös yhteistoiminnalliseen oppimiseen sopivia tekstejä. Viestinnällisiä harjoituksia on paljon, ja erityyppisiin viestintätilanteisiin tarjotaan selkeät mallit. Tehtävätyypeissä ja koemateriaalissa on otettu huomioon myös digitaaliset ylioppilaskokeet.

Arttu-sovellus herättää kirjan sivut henkiin

Video- ja äänisisällöt herättävät painetun oppimateriaalin henkiin. Ne avautuvat Arttu-sovelluksella kätevästi opiskelijan omassa mobiililaitteessa.

On Track -sarjan vahvuudet

 • Mielenkiintoiset ja ajanmukaiset tekstit motivoivat kielen opiskeluun.
 • Sarjassa korostuu viestinnällisyys.
 • Kieltä lähestytään käytännönläheisesti ja oppimateriaali valmistaa työelämään.
 • Aihepiirit ja tekstit tarjoavat näkökulmia eri kulttuureihin.
 • Sarja sisältää paljon vaihtoehtoista materiaalia opetuksen tueksi.
 • Eriyttämiseen on tarjolla runsaasti materiaalia.

Tekijät

Louisa Daffue-Karsten, Mike Davies, Tuija Kae, Riitta Myller, Pirjo Rantanen ja Petri Vuorinen

Painetut materiaalit  

Sarjan painetut oppikirjat sisältävät tekstit, kielioppiosuudet, ääntämisohjeet, teemasanastot ja näihin liittyvät tehtävät.

Digitaaliset materiaalit 

Digikirjat

Digikirjojen sisältö on sama kuin painetuissa kirjoissa. Digikirjojen tehtävistä saa välittömän palautteen, ja opinnoissa etenemistä ja osaamisen kehittymistä voi seurata Ohjaamossa. Digikirjat toimivat sekä tietokoneella että mobiililaitteilla, ja digikirjojen sisältöjä on mahdollista avata rinnakkain.

Opettajan digimateriaali

Opettajan esitysmateriaali tarjoaa työkaluja opetuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Materiaalin lisätehtävät tukevat opettamista ja oppimista.

Opiskelijan mp3-äänitiedostot ovat ladattavissa Kampus-palvelussa ja sisältävät kaikkien oppimateriaalien äänitiedostot.

Ohjaamo

Ohjaamon avulla niin opettaja kuin opiskelija voi seurata opintojen etenemistä reaaliaikaisesti. Havainnolliset värikoodit osoittavat edistymisen ja tehtävistä suoriutumisen. Suorituksista kertyvää dataa voi hyödyntää esimerkiksi yksilöllisten tavoitteiden asettamisessa ja tuen tarpeen kartoittamisessa. Ohjaamo sisältyy kaikkiin On Track -digikirjoihin.

Arttu-sovellus

Arttu-sovelluksella voi kuunnella painettuihin kirjoihin liittyvät äänisisällöt suoraan mobiililaitteella ilman kirjautumista. Sovellus toimii yleisimmin käytetyissä älypuhelimissa ja tableteissa.

Sanastot-sovellus

Sanastot-sovelluksen avulla voi harjoitella kappale- ja teemasanastoja sekä epäsäännöllisiä verbejä kätevien kääntökorttien avulla. Sovelluksessa on myös aakkosellinen sanasto, joka kattaa kaikki sarjan sanastoissa olevat sanat.

Kompassi-digikokeet

Kompassi-digikokeiden avulla kokeiden tekeminen ja järjestäminen sujuu kätevästi ja tehokkaasti. Suurin osa koetehtävistä on itsestään korjautuvia, ja avoimiin kirjoitustehtäviin voi helposti lisätä omia merkintöjä ja kommentteja. Kokeita voi myös ajastaa ennakkoon.

 • On Track 6 -kirjan arviointimateriaaliin sisältyy Abitti-mallikoe.
 • On Track 7- ja On Track 8 -kirjojen arviointimateriaaleihin sisältyy Abitti-preliminäärikoe.

Katso lukion tuotteiden hinnat täältä »

Valitse tarpeisiisi sopiva lisenssi

12 kk oppilaitoslisenssi

Lisenssi sisältää sarjan kaikkien moduulien materiaalit opiskelijalle ja opettajalle.

 • Moduulien 1—8 digikirjat
 • Opettajan digiaineisto ja kokeet

Oppilaitoslisenssi on voimassa 1.8.2023—31.7.2024.

Tutustu verkkokaupassa »

3 kk abilisenssi

Uuden abilisenssin ostaminen on mahdollista yksittäisen kurssin suorittamista tai ylioppilaskokeisiin valmistautumista varten.

 • Moduulien 1—8 digikirjat
 • Opettajan digiaineisto ja kokeet

Abilisenssi on voimassa 1.8.—31.10.2023.

Tutustu verkkokaupassa »

Kaipaatko lisätietoja? Myyntimme auttaa!

Olemme mielellämme apunasi, kun pohdit uuden oppimateriaalin hankintaa.

Ota yhteyttä