3

Opevinkit

Opevinkit ala- ja yläkouluun eduskuntavaali-teemalla

Eduskuntavaalit lähenevät! Lisäsimme ala- ja yläkoulun sarjojen digiopetusmateriaaleihin ajankohtaisia tehtäviä vaaleihin liittyen. Jos et ole vielä sarjojemme käyttäjä, tilaa maksuton koekäyttö asiakaspalvelusta.

Lasten uutisten vaalipaneeli ja muita mielenkiintoisia tehtäviä alakouluun

​Vaikuttaja-sarjan digiopetusmateriaalissa on 2.4. käytäviä eduskuntavaaleja varten uusia tehtäviä, joita kannattaa hyödyntää maaliskuun aikana luokassa. Materiaalissa on esimerkiksi Helsingin Sanomien Lasten uutisten Vaalipaneeli ja siihen liittyviä tehtäviä.  Uusi materiaali löytyy Vaikuttaja 1 ja 2 -digiopetusmateriaaleista etusivulta.

Jos sinulla ei ole Vaikuttaja-sarjaa käytössäsi, tilaa maksuton kahden kuukauden koekäyttö asiakaspalvelusta: asiakaspalvelu@sanomapro.fi.

Monipuolisia tehtäviä yläkoulun tunnille ennen ja jälkeen vaalien

Yhteiskuntaopin taitaja 9 Opettajan digiopetusmateriaali sisältää uuden eduskuntavaalisisällön, jonka avulla vaaleja on helppo käsitellä oppitunnilla. Sisältö löytyy opettajan materiaalin luvusta 31 Eduskunta tekee tärkeät päätökset Suomessa. Löydät Kampuksen alareunasta erillisen Eduskuntavaalit-painikkeen. Sieltä aukeaa muutamia tehtäviä ennen vaaleja ja vaalien jälkeen tehtäviksi.

Käy tutustumassa tuoreeseen sisältöön Kampuksessa! Saat uudistuneen sisällön käyttöösi heti.

Jos et ole vielä sarjan käyttäjä, voit pyytää sarjan maksuttomaan koekäyttöön kahden kuukauden ajaksi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@sanomapro.fi.

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Digitaalisuus opiskelussa

Selkeät digiharjoitukset mukautuvat oppilaan omaan tasoon

Ajankohtaista

Vinkit alakoulun oppimateriaalin valintaan

Ajankohtaista

Vinkit yläkoulun oppimateriaalin valintaan