Heidi Kekkonen

Kannattavuuslaskennan taitajaksi

Näytesivut

Kirja tarjoaa perustiedot kannattavuus- ja kustannuslaskennasta

Vuosi: 2016, 1. painos Formaatti: Kirja, pehmeäkantinen ISBN: 978-952-63-3785-2 Avainsanat: ammatillinen koulutus, kannattavuus, kannattavuuslaskenta, kustannuslaskenta, taloushallinnon koulutus, taloushallinto
Kirja
47,50 € (sis. ALV 10 %)
4,50 € Toimituskulut
Toimitusaika 1–3 arkipäivää

Kuvaus

Kannattavuuslaskennan taitajaksi tarjoaa perustiedot kannattavuus- ja kustannuslaskennasta. Kirjassa käsitellään yrityksen tuottoja ja kustannuksia sekä erilaisia kannattavuuden tunnuslukuja. Kirjassa on luvut muun muassa katetuottolaskennasta, projektilaskennasta, hinnoittelusta ja budjetoinnista. Yrityksen rahoituksesta ja rahoituksen kannattavuudesta on esitetty perusteet. Pääpaino on erityisesti kaupan ja palvelualan yritysten kannattavuuslaskennassa, hinnoittelussa ja budjetoinnissa.

Jokaisen luvun alussa on lyhyt johdatus luvun aiheeseen ja lopussa yhteenveto keskeisimmistä asioista. Kirjassa on runsaasti esimerkkejä ja tehtäviä. Aihealueiden avainsanat on esitetty myös englanniksi ja ruotsiksi. Kirjan lopussa on lisäksi liite keskeisimmistä kannattavuuden ja rahoituksen tunnuslukujen laskentakaavoista.

Kirja on tarkoitettu oppimateriaaliksi liiketalouden perustutkintoon. Oppikirja sopii myös muiden alojen tutkintojen sisäisen laskennan opintoihin.