3

Kauneudenhoitoala

Hius- ja kauneudenhoitoalan oppimateriaaleista löydät ratkaisut opetukseesi. Kun käytät oppimateriaalejamme, voit luottaa, että opiskelijasi saavat kattavat tiedot. Kaikki aineistomme ovat saatavilla painettuina oppikirjoina. Uudistettu Ihonhoito kauneudenhoitoalalla- ja Kampaukset-oppikirjojamme on rikastettu monipuolisilla Arttu-digiaineistoilla, jotka sisältävät muun muassa havainnollisia videoita, joita opiskelija voi katsoa mobiililaitteella – ilman kirjautumista.

Oppimateriaalit

Painetut oppimateriaalit


Opettajan digiaineisto

Ihonhoitoon kauneudenhoitoalalla on saatavilla uusi Opettajan Digiaineisto, joka tarjoaa työkaluja opetuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä helpottaa opettajan työtä oppitunnin aikana. Uusissa opettajan digiaineistoissa opettaja voi muun muassa heijastaa opiskelijoiden nähtäväksi materiaalin sisältöä ja tarvittaessa kääntää tekstiä eri kielille käännöstyökalun avulla.

Tutustu opettajan digiaineistoon ja katso koulutustallenne »

 

Hyödynnä käyttöönottoetu!

Saat uuden Opettajan digiaineiston ensimmäisenä vuonna käyttöösi veloituksetta, kun tilaat vähintään 20 kpl lisenssejä tai painettuja kirjoja opiskelijoille.

Arttu-sovellus

Arttu-sovelluksen avulla opiskelija pystyy katsomaan painettuun oppimateriaaliin sisältyvät videosisällöt ilman kirjautumista.

”Kampaukset-kirja on laadukas, ja käytän sitä jatkuvasti opetuksessani. Videot ovat erinomainen lisä opetuksen tueksi, ja opiskelijat pitävät niistä, koska niitä on helppo katsoa ja niihin on helppo palata uudelleen. Ne lisäävät tuntien monimuotoisuutta ja sopivat erinomaisesti erityisen tuen opiskelijoille ja maahanmuuttajaopiskelijoille.” – Auli Maunuvaara, hiusalan opettaja, Omnia

Näin hankit Sanoma Pron oppimateriaalit

Oppimateriaalien hankintakanavat:

 • Oppilaitokset voivat hankkia kaikki oppimateriaalit – painetut oppikirjat, lisenssit ja digipaketit –  välittäjiltä, kuten Kirjavälityksestä tai Kirjastopalvelusta, sekä Sanoma Pron verkkokaupasta.
 • Kuluttajat – esimerkiksi opiskelijat, joille oppilaitos ei hanki oppimateriaalia – voivat ostaa digikirjat ja painetut kirjat edelleen Sanoma Pron verkkokaupasta. Painettuja kirjoja on myynnissä myös jälleenmyyjillä. 


Oppilaitoslisenssien, digipakettien ja painettujen kirjojen tilaaminen oppilaitokselle:

 • Tilaa tarvittava määrä lisenssejä opiskelijoille oppilaitoksen jokaiseen toimipisteeseen.
 • Jos samaa lisenssiä käyttäviä opiskelijoita on useassa toimipisteessä, tee tilaus kuhunkin toimipisteeseen erikseen opiskelijamäärän mukaan.
 • Jokaiselle lisenssiä käyttävälle opiskelijalle pitää tilata oma lisenssi.
 • Oppilaitoslisenssi ja digipaketti avataan Sanoma Pron alustalla siihen toimipisteeseen, johon tilaus on tehty.
 • Lisenssiä ei voi siirtää toiseen toimipisteeseen, mutta opiskelijalle jaettu lisenssi seuraa opiskelijaa, vaikka opiskelija vaihtaisi toimipistettä tai oppilaitosta.
 • Painetut kirjat toimitetaan siihen oppilaitoksen toimipisteeseen, johon ne on tilattu.
 • Oppilaitos jakaa oppilaitoslisenssin ja digipaketin lisenssioikeuden erikseen opiskelijoille Sanoma Pron alustalla.
 • Sinulla on seitsemän päivää aikaa perua jakaminen, jos jaoit lisenssin vahingossa väärin tai lisenssin saanut opiskelija peruikin osallistumisensa. Kun seitsemän päivää on umpeutunut, lisenssi katsotaan käytetyksi, eikä sitä voi tämän jälkeen palauttaa tai siirtää toiselle opiskelijalle.
 •  Yksittäiset lisenssit ja ovat voimassa joustavasti koko lukuvuoden ajan, joko 12 kuukautta tai 6 kuukautta.

Ajankohtaista