3

Artikkeli

Ystävien aapisen ja lukukirjan käyttäjäkoulutus

Tervetuloa ihanalle koulutielle yhdessä Ystävien kanssa!

Ota hyvä startti uuteen lukuvuoteen ja poimi oivaltavat opetusvinkit Ystävien aapisen ja lukukirjan käyttäjäkoulutuksesta. Koulutuksen jälkeen voit aloittaa luottavaisin mielin uusia mahdollisuuksia täynnä olevan lukuvuoden yhdessä oppilaiden kanssa.

Katso Ystävien aapisen ja lukukirjan käyttäjäkoulutuksen tallenne »

Koulutuksessa kerromme, miten voit hyödyntää Ystävien aapisen ja lukukirjan materiaaleja parhaalla mahdollisella tavalla. Käyttäjäkoulutus on suunnattu niin uusille kuin jo aiemmin sarjalla opettaneille alkuopettajille.

Koulutuksen pitävät Ystävien aapisen tekijät, jotka ovat kokeneita alkuopettajia. Koulutuksessa saat heiltä käytännön vinkkejä sarjan käyttöön. Koulutus kestää kokonaisuudessaan pari tuntia, mutta voit valita sinua kiinnostavan osuuden. Koulutus järjestettiin 3.8.2023

 

Voit katsoa myös aikaisempien lukuvuosien käyttäjäkoulutukset

Alla olevien videoiden avulla saat aihealueittain kattavan ja hyödyllisen kokonaiskuvan sarjalla opettamisesta. Videot on kuvattu ennen lukuvuotta 2023−2024. Jos haluat kysyä lisää vinkkejä tai toivot henkilökohtaista koulutusta, ole yhteydessä osaavaan myyntiimme tai asiakaspalveluumme.

Ystävien aapinen ja lukukirja pähkinänkuoressa

Ystävien aapisen esittely ja vinkit koulun alkuun

Ystävien aapinen: ekaa kertaa tai pitkästä aikaa ekalle

Ystävien lukukirjan esittely ja vinkit

Ystävien aapinen ja lukukirja: Suomi toisena kielenä

 

Jos yllä olevat koulutusvideot eivät lataudu, löydät videot kootusti myös täältä.

Kenelle: Opettajat