3

Tekijämme

Tutustu Vaikuttaja-sarjan tekijöihin

Vaikuttaja-sarjan tekijäryhmä koostuu viiden ammattilaisen joukosta!

Kuvassa vas. ylh. Mika Laurila, Pasi Hieta, kuvassa vas. alh. Jarno Bruun, Saara Mälkönen ja Ossi Kokkonen.

Mika Laurila on porvoolainen luokanopettaja, joka innostuu onnistuneesta innostamisesta. Oppikirjailijana hän on ollut tekemässä äidinkieleen Kirjakujaa sekä alakoulun yhteiskuntaoppiin Vaikuttajaa. ”Innostava oppimateriaali kumpuaa laadukkaasta ja olennaisesta faktasta, inspiroivasta kuvituksesta ja videokuvituksesta, monipuolisista työtavoista, peleistä, haasteista ja erilaisista tavoista käyttää materiaaleja: uppoutuen yhdessä ja yksin syventyen. Sanoma Pro tarjoaa loistavan mahdollisuuden luoda juuri tätä: innostavaa ja onnistuvaa oppimista!”

Pasi Hieta on Oulun normaalikoulun perusopetuksen apulaisrehtori ja historian, yhteiskuntaopin ja uskonnon opettaja. ”Oppikirjailijana voin vaikuttaa pedagogiikkaan loistavissa suomalaisissa kouluissa, ja Sanoma Pron pitkät perinteet oppimateriaalin kustantajana antavat loistavat puitteet laadukkaiden oppimateriaalien luomiselle. Oppimisessa minulle on erityisen tärkeää merkityksellisyys ja ilo.”

Jarno Bruun on kuopiolainen luokanopettaja, kouluttaja ja tvt-tukihenkilö. Hän on ollut tekemässä alakoulun Ritari-sarjaa historiaan ja Vaikuttaja-sarjaa yhteiskuntaoppiin. Jarnon mielestä laadukas oppimateriaali syntyy osaavien sisällöntuottajien ja luovan tekijäryhmän vuorovaikutuksessa. Sanoma Pro tarjoaa erinomaiset puitteet tällaiseen työhön. Jarnoa innostaa erityisesti yhdessä tekeminen, oppilaiden osallistaminen, uusien asioiden oppiminen ja tulevaisuuden taidot.

Saara Mälkönen on turkulainen luokanopettaja, joka uskoo yhdessä tekemisen voimaan ja yhteisölliseen oppimiseen. Saara on opettajana idearikas ja innovatiivinen toimija, jolle jokainen päivä on mahdollisuus oppia uutta yhdessä. Sanoma Pron oppikirjailijana Saara haluaa olla mukana kehittämässä opetusta ja oppimista pala kerrallaan sekä lisäämässä oppimisen iloa innostavien materiaalien kautta. Saaran mielestä parasta opettajan työssä on innostuksen hehku oppivan ja osaavan lapsen poskilla!

Ossi Kokkonen on historian ja yhteiskuntaopin opettaja, joka työskentelee Porkkalan lukiossa Kirkkonummella. Hän on ollut tekemässä alakoulun historian Ritari-sarjaa ja Vaikuttaja-sarjaa yhteiskuntaoppiin sekä yläkoulun Historian taitajaa. Oppimateriaalien tekemisessä Ossia kiehtoo erilaisten osaajien monipuolinen yhteistyö, jossa lopputulos on enemmän kuin osiensa summa. ”Sanoma Pro edustaa suomalaista oppimateriaalikustantamoa parhaimmillaan: vankka kokemus yhdistyy uudenlaisten digitaalisten ratkaisujen tuottamiseen”.

Avainsanat: Vaikuttaja
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Ajankohtaista

Opevinkki alakouluun presidentinvaaleista