3

Tekijämme

Tutustu Lipas-sarjan tekijöihin

Lipas-sarjan tekijäryhmä koostuu kolmen ammattilaisesta!

Jarno Parviola on yläkoulun uskonnon lehtori Tampereella. Hän toimii kahdessa yläkoulussa: Etelä-Hervannan ja Linnainmaan kouluissa. Jarno oli jäsenenä Opetushallituksen työryhmässä laatimassa uuden opetussuunnitelman uskonnon osuutta. Suomen uskonnonopettajain liitto valitsi Jarno Parviolan vuoden uskonnonopettajaksi vuonna 2015. Oppikirjailijana toimiminen on Jarnon mielestä oiva tapa saada vaikuttaa uskonnonopetuksen kehittymiseen ja tulevaisuuteen.

Sanoma Pro tarjoaa oppimateriaalin tekijälle erinomaiset mahdollisuudet: puitteet, tekniikka ja innovaatiokyky auttavat kirjantekijää kehittämään sisältöjä moderneiksi ja merkityksellisiksi nykypäivän oppijoille.

Kristiina Holm on Helsingin normaalilyseon uskonnon, psykologian ja elämänkatsomustiedon lehtori sekä opetusharjoittelua ohjaava opettaja. Hän on toiminut myös tutkijana. Kristiina on tekijänä yläkoulun uskonnon Lipas-sarjassa ja lukion psykologian Motiivi-sarjassa. Oppimateriaalityössä hän nauttii innostuneiden ja osaavien opettajien sekä kustannusalan asiantuntijoiden kanssa työskentelystä. ”Sanoma Pro tarjoaa loistavat puitteet laadukkaan ja ajankohtaisen oppimateriaalin kehittämiselle. Opettajana minulle on tärkeää opiskelijoiden uteliaisuuden herääminen, avoin ja hyväksyvä oppimisilmapiiri!”

Riitta Vaaramo on helsinkiläinen yläkoulun uskonnon lehtori, jolle uskonnonopetus on aina ollut yksi suurista intohimoista. Hänen mielestään uskonnonopetus antaa parhaimmillaan tietoja, taitoja ja haasteita pohtia elämän ilmiöiden merkityksiä ja mielekkyyttä sekä omaa vastuullisuutta maailmassa. ”Haluan oppikirjan tekijänä olla avaamassa uskonnon lukutaitoa, joka on tärkeää nykypäivän monikulttuurisessa maailmassa. Sanoma Pron ammattitaitoinen ja rohkaiseva työskentelyilmapiiri innostaa minua sekä henkilökohtaisesti että työryhmän jäsenenä tekemään kaikkeni monipuolisen ja laadukkaan uskonnonopetuksen materiaalin tuottamiseksi.”


Tutustu Lipas-sarjaan >

Avainsanat: Lipas
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Digitaalisuus opiskelussa

Reaaliaineiden digitaaliset työkalut elävöittävät opetusta

Inspiraatiota opetukseen

Uudistunut uskonnon opetus