3

Tekijämme

Tutustu Kotitaloustaito-sarjan tekijöihin

Kotitaloustaito-sarjan tekijäryhmä koostuu kolmen ammattilaisen joukosta!

Pia Harjula

Pia Harjula toimii kotitalouden lehtorina Inkeroisten yhteiskoulussa Kouvolassa ja opettaa kotitaloutta sekä ylä- että alaluokille. Hän nauttii suuresti oppimisen ilosta ja lasten oivalluksista oppitunneilla. ”Oppikirjailijana pääsee monen asiantuntijan kanssa pohtimaan kriittisesti, ideoimaan ja työstämään oman alan osaamiseen innostavaa materiaalia. Tätä Sanoma Pro on tukenut hienosti!”

Hille Janhonen-Abruquah

Hille Janhonen-Abruquah on kotitaloustieteen yliopistonlehtori Helsingin yliopiston opettajankoulutuslaitoksella. Aiemmin hän on työskennellyt perusopetuksessa, toisella astella, vapaassa sivistystyössä sekä ammattikorkeakoulussa. “Upeinta kotitalousalalla on sen moninaisuus. Ihmisen arkeen kietoutuvat niin monet asiat ja aina on jotain uutta opittavaa. Kirjantekijänä saa panna peliin oman kokemuksen ja asiantuntijuuden, jotta uuden oppimisen riemu olisi mahdollisimman helposti lähestyttävässä muodossa niin opettajille kuin oppilaillekin. On erityisen tärkeää, että kotitalousopetuksessa on tarjolla laadukkaat oppimateriaalit ja tähän Sanoma Pro tarjoaa loistavat puitteet.

Minna Löytty-Rissanen

Minna Löytty-Rissanen on kotitalouden ja terveystiedon lehtori Oriveden yhteiskoulussa. Hän on kirjoittanut useita kotitalouden oppikirjoja. ”Parhaita hetkiä opetustyössä ovat tunnit, joilla oppilaat oppivat kotitaloustaitoja ja huomaavat, miten oppikirja tukee käytännön työtä. Sanoma Pron kanssa on tehty hyvää yhteistyötä. Kotitalousopetukseen liittyvät ideat on toteutettu toimittajien ja taittajien kanssa siten, että pedagoginen ajatus näkyy oppikirjan aukeamalla asti ja se pelaa yhteen opettajan ja oppilaan materiaalin kanssa.”


Tutustu Kotitaloustaito-sarjaan >

Avainsanat: Kotitalous
Kenelle: Opettajat