3

Näkymän määritys digikirja 1.0:ssa: aukeama, sivu vai osa sivusta?

Jos ruutusi tarkkuus on riittävän hyvä, näytetään kirjan koko aukeama automaattisesti. Pienemmillä ruuduilla näytetään oletuksena vain yksi sivu, mutta saat aukeaman näkyviin valitsemalla Kirjan näkymä -valikon takaa Aukeama-vaihtoehdon.

Voit suurentaa sisältöä kahdella tavalla:

• Voit käyttää selaimesi zoomausta (yleensä Ctrl + ja Ctrl -).
  • Voit valita Tehtävät-valikosta löytyvän Suurennus-ikonin (suurennuslasi, jossa on plus-merkki) ja maalata sillä haluamasi alueen.