3

Digitaalisuus opiskelussa

Monipuolisempaan opiskeluun

Digikirjat tukevat opiskelua lukiossa. Ne tuovat opiskelijan ulottuville enemmän sisältöjä ja tukevat monipuolisia oppimismenetelmiä. Digikirjojen vahvuudet ovat korostuneet erityisesti etäopiskelussa.

Lukion digikirjoissa on sama sisältö kuin painetussa kirjassa, mutta sen lisäksi digikirjat tarjoavat rikkaan lisäsisällön: sieltä löytyvät niin videot, ääneen luetut tekstit reaaliaineissa, taustoittavia artikkeleita ja tieteellisiä simulaatioita sekä vieraiden kielten äänitteitä. Esimerkiksi monista ruotsin materiaaleista löytyy ääntämismallit sekä suomen- että ruotsinruotsiksi. Lisäksi Helsingin Sanomien artikkeleita on tuotu digikirjoihin taustoittamaan oppikirjassa käsiteltäviä asioita. HS-artikkeleista saa myös hyviä tärppejä koevastauksiin. Digikirjoihin voi painettujen kirjojen lailla tehdä tehtäviä, kirjoittaa muistiinpanoja ja piirtää kirjan sivuille. Digikirja on käytettävissä kaikkialla, missä sinulla on käytössäsi tietokone ja verkkoyhteys.

Digikirjojen vahvuudet:

  1. Rikkaampi opiskelukokemus videoiden, äänien ja HS-artikkeleiden avulla.
  2. Edullisempia kuin painetut kirjat.
  3. Kulkee aina tietokoneen mukana, tarvitset vain verkkoyhteyden.
  4. Digikirjoissa on monipuolisia harjoitustehtäviä  sekä itsearviointitestejä, joiden avulla voi varmistaa, että jakson aikana opeteltavat asiat ovat varmasti hallussa.

Katso tästä ohjeet digikirjojen ostamiseen »

 

Katso myös ohjevideo, kuinka käytät digikirjaa:


Osta digikirjat Sanoma Pron verkkokaupasta

 

Avainsanat: Lukio
Kenelle: Opiskelijat


Lue seuraavaksi

Opiskeluvinkit

Näin saat lukio-opinnoista kaiken irti – Lue Nelli Orellin vinkit lukioon