3

Myynti esittäytyy

Myyntipäällikkö Piia Puolanne – Opettajan työ on korvaamatonta

Kerro taustastasi ja nykyisestä tehtävänkuvastasi Sanoma Prolla.

Valmistuin aikoinani luokanopettajaksi Helsingin yliopistosta, minkä jälkeen toimin 10 vuotta Espoossa luokanopettajana. Opetustyön ohessa toimin myös yhteysopettajana. Sanoma Prolla aloitin pääkaupunkiseudun aluemyyntipäällikkönä vuonna 2018. Tällä hetkellä olen alakoulun myyntipäällikkö, eli vastaan siitä, että yhteistyö koulujen kanssa on sujuvaa. Nykyinen vastuualueeni on Helsinki ja Kymenlaakso.

Mikä työssäsi Sanoma Prolla on erityisen innostavaa?

Yhteysopettaja-aikana huomasin pitäväni työstä oppimateriaalien parissa. Opettajien kanssa oli innostavaa työskennellä, ja aikaisempi kokemukseni opettajana oli hyvä pohja uudelle työlle kustannusalalla. Sanoma Pron arvomaailma tuntuu myös hyvältä: oppimateriaalit tehdään sydämellä opettajia ja oppilaita arvostaen.

Innostun siitä, että voin tavata paljon erilaisia opettajia ja auttaa heitä hyödyntämään oppimateriaalien koko potentiaalia. On myös hienoa viedä opettajien toiveita toimituksellemme ja siten päästä vaikuttamaan tuotekehitykseen.

Mikä tekee työstäsi merkityksellistä ja motivoivaa?

Asiakkaiden auttaminen. Kun voin auttaa opettajia, autan heidän kauttaan myös oppilaita ja opiskelijoita. On hienoa, että voin helpottaa opetustyötä oppimateriaalien avulla.

Järjestän mielelläni myös erilaisia asiakastilaisuuksia, joissa opettajat voivat inspiroitua oppimateriaaleista, viihtyä ja vaihtaa kuulumisia kollegoiden kanssa.

Terveiset opettajille:

Teette niin arvokasta ja tärkeää työtä! Opettajan työn merkitys näkyy entistä korvaamattomampana panoksena lasten ja nuorten elämässä.