3

Myynti esittäytyy

Myyntipäällikkö Erja Hautakoski – Tärkeintä työssäni on opettajan työn tukeminen

Kerro taustastasi ja nykyisestä tehtävänkuvastasi Sanoma Prolla.

Olen koulutukseltani luokanopettaja, ja ehdin toimia opettajana 12 vuotta ennen siirtymistäni oppimateriaalien kustantajalle vuonna 2003. Sanoma Prolla toimin myyntipäällikkönä. Vastaan myös yläkoulun myyntisuunnitelmien teosta eli siitä, että yhteistyö koulujen kanssa on sujuvaa.

Vastuualueeni on Keski-, Itä- ja Länsi-Uusimaa sekä Vantaa.

Mikä työssäsi Sanoma Prolla on erityisen innostavaa?

Olen aina ollut kiinnostunut oppimateriaaleista ja niiden vaikutuksesta oppimiseen. Myös kaikkia osapuolia auttava yhteistyö on lähellä sydäntäni.

Saan työskennellä päivittäin rautaisten ammattilaisten kanssa oppimisen ydinasioiden parissa, esitellä uusia innostavia materiaaleja sekä keskustella taitavien opettajien kanssa oppimisesta ja opettamisesta.

Mikä tekee työstäsi merkityksellistä ja motivoivaa?

En koe olevani myyjä, vaan minulla on etuoikeus kertoa uusista laadukkaista oppimista edistävistä materiaaleista, jotka helpottavat opettajan työtä ja innostavat oppilaita ja opiskelijoita oppimaan. Näin pääsen omalta osaltani auttamaan suomalaisia opettajia ja oppilaita menestymään omassa elämässään. Kun innostuu, niin onnistuu!

Mieltäni lämmittää joka kerta se, kun opettajat kertovat, miten oppimateriaali on helpottanut heidän työtään ja innostanut heitä itseäänkin työssään uusiin ulottuvuuksiin.

Terveiset opettajille:

Onnea, intoa ja menestystä uuteen lukuvuoteen! Toivottavasti tavataan pian!