3

Myynti esittäytyy

Myyntipäällikkö Ari Heiskanen – Tärkein taito työssäni on opettajien kuunteleminen

Kerro taustastasi ja nykyisestä tehtävänkuvastasi Sanoma Prolla:

Olen toiminut kustannusalla myynnin tehtävissä jo yli 20 vuotta. Koulutukseltani olen luokanopettaja. Sitä työtä tein Espoossa ja Bangkokissa ennen kuin siirryin oppimateriaalien kustantajalle 2001. Nykyään toimin myyntiryhmän päällikkönä ja lukion myynnin suunnitteluvastaavana. Vastaan siitä, että yhteistyö koulujen kanssa on sujuvaa. Asiakastyössä vastaan Espoosta.

Mikä työssäsi Sanoma Prolla on erityisen innostavaa?

Sanoma Pro on dynaaminen ja vahvasti kehityshenkinen oppimateriaalien kustantaja. Sen ansiosta omakin työni on vaihtelevaa ja monipuolista. Pidän siitä, että saan käydä keskusteluja opettajien kanssa ja viedä heidän toiveitaan eteenpäin eri oppiaineiden toimituksiin ja digitaaliseen kehitykseen.

Mikä tekee työstäsi merkityksellistä ja motivoivaa?

Opettajan tyytyväisyys oppimateriaaliin antaa tälle työlle merkityksen. On monen asian summa, että materiaali toimii luokassa kuten pitääkin ja auttaa oppilaita ja opiskelijoita oppimaan. Opetus muuttuu koko ajan, ja oppimateriaalin on elettävä mukana muutoksessa. Samanaikaisesti sen on luotava opettajalle työrauha ja pohja hyvään opetukseen.

Terveiset opettajille:

Tulevaisuus on käsissäsi.