3

Ajankohtaista

Kevään 2024 tilaisuudet

Ilmoittaudu mukaan alkuvuoden innostavimpiin tilaisuuksiin!

Olemme suunnitelleet yhdessä sarjojemme tekijöiden kanssa innostavat esittelytilaisuudet. Tilaisuuksissa haluamme tarjota sinulle ideoita tuntien suunnitteluun ja vinkkejä oman työn tueksi.

Katso alakoulun tilaisuudet
Katso yläkoulun tilaisuudet
Katso lukion tilaisuudet
Katso ammatillisen koulutuksen tilaisuudet


Alakoulun tilaisuudet

Alakoulun tilaisuuksissamme kuulet parhaat vinkit Ystävien aapisen ja lukukirjan, matematiikan Milli-sarjan, ympäristöopin Kätkö-sarjan, äidinkielen ja kirjallisuuden Huima-sarjan sekä englannin Come with me! -sarjan käyttöön. Oppimateriaalien näyttelyssä pääset tutustumaan myös uuteen espanjan Aventureros-sarjaan. Järjestämme monipuolisesti erilaisia lähi- ja virtuaalitilaisuuksia.

Löydä sinulle sopivin tilaisuus ja ilmoittaudu mukaan »

Alkuopetuksen ilta

Alkuopetuksen illan aikana tarjoamme sinulle ideoita tuntien suunnitteluun ja vinkkejä oman työn tueksi. Tilaisuudesta saat mukaan valmiin viikkosuunnitelman Ystävien aapisen ja lukukirjan, Millin sekä Kätkön osalta.
Mikäli sarjamme eivät ole vielä käytössäsi, olet lämpimästi tervetullut kuulemaan, miten innostavat oppimateriaalisarjamme toimivat luokassa.

Esittelyssä Come with me! 1-6

Come with me! -sarja pitää sisällään huikeita juonenkäänteitä, toiminnallisuuteen ohjaavia videoita ja yhteistyöhön kannustavia pelejä. Tilaisuuden aluksi sukellamme sarjan tarinaan ja pedagogiikkaan. Kuulet, miten sarja toimii luokilla 1–2, 3–4 ja 5–6. Erityishuomion saa juuri ilmestynyt Come with me! 6 ja kuulet muun muassa miten sarjassa on huomioitu päättöarvioinnin kriteerit ja miten sarja tukee yläkouluun englannin opetukseen siirtymistä.

Esittelyssä Kätkö, Milli ja Huima luokille 3–6

Tilaisuudessa pääset tutustumaan Kätkön, Millin ja Huiman tekijöiden johdolla suosittuihin alakoulun sarjoihimme. Kaikki sarjamme ovat valmiita! Mukana myös uusi ja monipuolinen Kätkö 6 -oppimateriaali. Tule kuulemaan, miten innostat oppilaita ja onnistut opetuksessa sarjojemme avulla.

 


Yläkoulun tilaisuudet

Yläkoulun tilaisuuksissamme kuulet tekijöiden kertomana, mitä työkaluja englannin Level Up, ruotsin Katapult sekä äidinkielen ja kirjallisuuden Loisto tarjoavat sinulle ja oppilaillesi. Illan aikana haluamme tarjota sinulle ideoita motivointiin ja eriyttämiseen sekä vinkkejä oman työn tueksi.Osassa lähitilaisuuksia kuulet myös Kaj Kunnaksen vaikuttavan puheenvuoron kielitaidon merkityksestä elämässä.

Tutustu tarkemmin tilaisuuksien sisältöön ja ilmoittaudu mukaan »

Esittelyssä Level Up

Tule mukaan talven inspiroivimpaan englannin tilaisuuteen. Tilaisuudessa kuulet, mitä työkaluja yläkoulun kiitelty Level Up -sarja tarjoaa sinulle ja oppilaillesi. Tilaisuudessa esitellään myös valmistuvan sarjan uusi Level Up 9 -materiaali. Kuulet myös, mitä mieltä sarjan käyttäjät ovat oppimateriaalista.
Illan aikana haluamme tarjota sinulle ideoita tuntien suunnitteluun ja vinkkejä oman työn tueksi: miten voit huomioida oppilaiden tasoerot, harjoitella viestintätaitoja ja lisätä toiminnallisuutta tunneillesi.

Esittelyssä Loisto-sarja

Talven valoisimmassa äidinkielen ja kirjallisuuden tilaisuudessa kuulet, mitä työkaluja yläkoulun kiitelty Loisto-sarja tarjoaa sinulle ja oppilaillesi. Kuulet myös, mitä mieltä sarjan käyttäjät ovat oppimateriaalista.
Illan aikana haluamme tarjota sinulle ideoita eriyttämiseen ja oppilaiden motivointiin. Lisäksi kuulet vinkkejä oman työsi tueksi: miten voit huomioida oppilaiden tasoeroja, luoda oppilaillesi lukemisen ja kirjoittamisen rutiineja sekä toteuttaa jatkuvaa arviointia.

Esittelyssä Katapult & Applåd

Yläkoulun monipuolisissa ruotsin tilaisuuksissa kuulet, mitä työkaluja yläkoulun kiitelty Katapult-sarja tarjoaa sinulle ja oppilaillesi. Kuulet myös, miten sarjassa huomioidaan uusi lisävuosiviikkotunti ja päivitetty OPS. Illan aikana haluamme tarjota sinulle ideoita motivointiin ja eriyttämiseen sekä vinkkejä oman työn tueksi: miten voit huomioida oppilaiden tasoerot, harjoittaa viestintätaitoja ja toteuttaa jatkuvaa arviointia.
Ruotsin tilaisuuksissa esittelemme myös, millainen on uusi A-ruotsin Applåd-sarja.


Lukion tilaisuudet

Tervetuloa kaikille lukion opettajille tarkoitettuun lukion iltaan! 

Tilaisuudessa kuulet lisenssimalleistamme sekä digikirjojen uusista ominaisuuksista ja niiden käytöstä opetuksessa. Lisäksi osassa lähitilaisuuksia on puhumassa Petri Rajaniemi tai Lauri Järvilehto. Nykyisyysselittäjä Petri Rajaniemen aiheena on opettajuus tällaisessa maailmassa. Filosofi ja tutkija Lauri Järvilehto taas puhuu tekoälyn mahdollisuuksista ja haasteista lukion opettajan työssä.

Tervetuloa!

Tutustu tarkemmin tilaisuuksien sisältöön ja ilmoittaudu mukaan »


Ammatillisen koulutuksen tilaisuudet

Ammatillisen koulutuksen tilaisuuksissa pääset tutustumaan lähihoidon ja sähkö- ja rakennusalan uutuuksiin. Järjestämme tilaisuuksia niin lähi- kuin virtuaalitilaisuuksina.

Tutustu tarkemmin tilaisuuksien sisältöön ja ilmoittaudu mukaan »

Lähihoidon tilaisuudet

Tutkinnon perusteet uudistuvat – niin myös lähihoidon oppimateriaalit. Tule tutustumaan uunituoreeseen Asiakkaan kohtaaminen ja ohjaaminen- sekä uudistettuun Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen -oppimateriaaleihin. Tilaisuuksia on niin lähi- kuin virtuaalitilaisuuksina.

Tutustu tarkemmin tilaisuuksien sisältöön ja ilmoittaudu mukaan »

Sähkö- ja rakennustekniikan tilaisuudet

Tule tutustumaan uusiin Rakennusalan osaajaksi- ja Sähkötekniikan perusteet -oppimateriaaleihin. Molemmista uutuuksista on niin lähi- kuin virtuaalitilaisuuksia.

Tutustu tarkemmin tilaisuuksien sisältöön ja ilmoittaudu mukaan »

Avainsanat: tilaisuudet
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Tilaisuuksien ja koulutusten tallenteet

Näkökulmia oppimiseen -blogi

Oppimateriaalit ovat oppimisen ja opettamisen välttämätön tuki

Artikkeli

Kaj Kunnakselle kielitaito merkitsee rakkautta, ystävyyttä ja avoimia ovia maailmaan