3

Ajankohtaista

Kampuksen ulkoasu ja navigointi uudistui

Kehitämme jatkuvasti Kampus-palveluamme opettajilta saamamme palautteen perusteella. Nyt Kampus sai uuden ja innostavan visuaalisen ilmeen.

Kampus Sanoma Pro uusi ulkoasu

Kampuksen ulkoasu ja navigointi uudistuivat

Nyt Kampus sai uuden näyttävämmän ja selkeämmän ulkoasun, ja samalla navigointi uudistui opettajien ja opiskelijoiden antaman palautteen pohjalta.

Löydät nämä ominaisuudet nyt Kampuksesta:

  • Ylhäällä olevaa navigointipalkkia on selkeytetty. Löydät oikeasta yläkulmasta kaikki käyttäjätiliin liittyvät asiat. Yläpalkin keskellä ovat päänäkymät, eli sisältövirta ja Ohjaamo, joiden välillä voit liikkua sujuvasti.
  • Vasemmassa laidassa oleva valikko sisältää kaikki näkymään liittyvät valikot: sisällysluettelon, Muokkaa sisältöä, Tehtävänannot ja Muistiinpanot -valikot.
  • Sisällysluettelon voi nyt jättää auki sivulle sisältöä selatessa. Lisäsimme näkyviin myös yhden otsikkotason lisää, joten nyt myös tehtävät ja teoria ovat jatkuvasti näkyvillä. Näin voit liikkua helpommin oppimateriaalin sisällä.
  • Suodattimet on siirretty sisältövirran alkuun, josta ne on helppo löytää. Voit esimerkiksi suodattaa näkyviin pelkät tehtävät. Klikkaamalla laajennettua näkymää sisältövirran yläkulmasta voit selata tehtäviä niin, että niistä näkyy esimerkiksi tehtävänanto ja tehtävätyyppi.
  • Sisältönäkymän ylälaitaan on tullut klikattava murupolku, jonka avulla voit palata aina edelliselle tasolle klikkaamalla haluamaasi kohtaa. Esimerkiksi Tehtävät-kohtaa klikkaamalla pääset selaamaan luvun kaikkia tehtäviä.

Aiemmin keväällä opettajan etusivun näkymä päivittyi. Löydät nyt Ryhmäni, Kirjasto ja Näyteaineisto -kohdat kaikki omina välilehtinään. Näin etusivun näkymä selkiytyy ja Kirjasto löytyy helpommin. Arkisto tulee jatkossa näkyviin samaan riviin Ryhmäni ja Kirjaston kanssa.

Sanoma Pro Kampus etusivunäkymä

Esittelyssä Kampuksen uusi visuaalisuus ja navigointi – katso tallenne

Kampuksen uusi visuaalisuus ja navigointi esiteltiin tiistaina 7.2. klo 17.00 järjestetyssä virtuaalitilaisuudessa. Tallenteen kesto noin 20 minuuttia.

Katso tallenne tästä»

 

Avainsanat: Kampus
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Ajankohtaista

Kampus kirjautuminen pysyy aktiivisena 9 tuntia ja muita kevään uudistuksia

Ajankohtaista

Asiakaspalvelu vinkkaa: Kampuksen pika-apu ja päivityksiä toimintoihin

Opevinkit lukioon

Yhdeksän vinkkiä Kampuksen käyttöön lukiossa