3

Myynti esittäytyy

Aluemyyntipäällikkö Janne Metsäkylä – Yhteistyössä tärkeintä on opettajien kuunteleminen

Kerro taustastasi ja nykyisestä tehtävänkuvastasi Sanoma Prolla.

Olen lähtöisin Kainuusta, ja ajauduin Savoon 25 vuotta sitten. Toimin alakoulun opettajana Kuopiossa 20 vuotta ja samalla vuosia yhteysopettajana. Olen työskennellyt aluemyyntipäällikkönä vuodesta 2018 alkaen. Vastuualueeni on Kainuu, Pohjois-Karjala ja Pohjois-Savo. Kainuu on tuttu, koska olen kotoisin sieltä ja kiertänyt alueella aiemmin yhteysopettajana.

Työni Sanoma Prolla mahdollistaa sen, että pääsen päivittäin uusiin ja vaihteleviin tilanteisiin, mutta saan silti säilyttää kontaktin tärkeään koulumaailmaan ja opetustyöhön.

Mikä tekee työstäsi merkityksellistä ja motivoivaa?

Erityisen merkityksellistä työssäni on se, että voin auttaa opettajaa arjessa löytämällä luokalle sopivia materiaaleja. Näin voin edelleen vaikuttaa oppilaiden oppimiseen. Olen erityisen kiinnostunut oppimista tukevien tarkoituksenmukaisten digimateriaalien kehityksestä.

Mikä työssäsi Sanoma Prolla on erityisen innostavaa?

Sanoma Pron materiaalit ovat monipuolisia, ja opettajalle löytyy runsaasti valmiita, laadukkaita aineistoja. Autan mielelläni löytämään sopivat materiaalit opetustyön tueksi erilaisiin tilanteisiin ja yksilölliseen opettamiseen.

Terveiset opettajille:

Tsemppiä vauhdikkaaseen arkeenne koululla!