3

Opevinkit

Alakoulun omat lukujärjestykset

Tulosta oppilaillesi lukujärjestys, jossa oppimateriaaleista tutut hahmot ilahduttavat kouluviikon aikataulua.

Konkreettinen paperinen lukujärjestys auttaa oppilasta jäsentämään uuden lukuvuoden työjärjestyksen. Oppilaan kotona esillä oleva lukujärjestys auttaa myös koko perhettä suunnittelemaan viikon aikatauluja.

Lukujärjestyksiin iloa ja intoa tuovat alakoulun oppimateriaaleista tutut hahmot. Milli-robotti, Heino-pöllö ja Lennart-lohikäärme innostuvat matemaattisista pulmista. Alkuopetuksessa äidinkielen ja kirjallisuuden maailmaan kurkistetaan Ystävien aapisen Papu-hiiren, Ulla-ilveksen ja Aamos-hirven kanssa ja luokilla 3−6 Huima-sarjan Huima-ketun ja Hyyppä-linnun kanssa. Mukana ovat myös Come with me!:n ötökkäkaverukset ja Emma ystävineen sekä ympäristöopin Kätkön Pihka-orava ja Kaarna-kilpikonna. Digitaalisista materiaaleista muistuttavat myös Arttu-sovelluksen Arttu ja Bingel-tietokone.

Ope, mitä tuli läksyksi?

Energisten koulupäivien tiimellyksessä seuraavan päivän läksyt voivat jäädä oppilailta huomaamatta. Jos haluat hyödyntää kotitehtävien merkinnässä taululle kiinnitettäviä kirjojen kansia, voit tulostaa alta helposti alakoulun oppimateriaalisarjojemme kannet. Tulostettavissa PDF-tiedostoissa kannet ovat A4-kokoisia, mutta tulostimen asetuksista voit määritellä kannen myös pienempään A5-kokoon ja valita tulostettavat sivut.

Avainsanat: Alakoulu opevinkki
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Opevinkit

Opevinkki: Läksykannet ja kirjanmerkit kotitehtävien muistamiseen

Opevinkit

Alakoulun opevinkit lukuvuoden alkuun

Askarteluvinkit

Askarteluvinkki alakouluun: Jäätelöpuikko-naulakkomerkit