Skip to Content

8.12. klo 12:19 Palvelussamme on tällä hetkellä kirjautumishäiriö, jota selvitetään parhaillaan. Selaimen vaihtaminen tai incognito-selauksen käyttäminen auttaa ongelmaan. Pahoittelemme häiriötä.   

 

Taustajärjestelmiämme huolletaan torstaina 8.12.2016 klo 21:00–23:00. Oppimisympäristö ja verkkokauppa ovat käytettävissä koko tuon ajan, mutta palvelussa saattaa esiintyä ajoittaista hitautta. 

Matikka

Matematiikkaa kaikille!

Matikka on aloittanut matematiikan opetuksessa uuden aikakauden! Käyttäjien kiittämä sarja tarjoaa perusopetuksen lisäksi joustavia vaihtoehtoja eriyttämiseen, yhdysluokkaopetukseen ja uuden opetusteknologian käyttöön. Se antaa mahdollisuuden ymmärtävään oppimiseen kaikille oppilaille! 

Kun jollakulla on tarkkaavaisuusongelmia, toiselle hahmottaminen on vaikeaa. Yhdellä matemaattinen muisti tuottaa ongelmia ja toisella kielelliset valmiudet ovat rajoittuneet. On myös nopeita, haasteita janoavia oppilaita. Tutkimuksissa ja käytännössä toimiviksi havaitut mallit ja tarkasti laaditut harjoitukset varmistavat perustiedot ja -taidot kaikille. Tehtäviä on riittävästi erilaisille oppijoille, ja niiden löytäminen on helppoa. 

Onko käytössäsi tietokone ja dataprojektori tai interaktiivinen esitystaulu? Ratkaisumme yhdistävät helppokäyttöisellä tavalla painetun ja sähköisen oppimateriaalin. Sinä valitset vaihtoehdoista itsellesi sopivimmat työvälineet!

Sarjan oheismateriaalit

Tulosta sarjaesite

Tallenna sarjaesite