Skip to Content

Sanoma Pron verkkopalvelussa tehdään huoltotoimenpiteitä perjantaina 26.8.2016 klo 18:00–24:00. Tänä aikana palvelussa ja verkkokaupassa saattaa esiintyä hitautta.

Matikka

Matematiikkaa kaikille!

Matikka on aloittanut matematiikan opetuksessa uuden aikakauden! Käyttäjien kiittämä sarja tarjoaa perusopetuksen lisäksi joustavia vaihtoehtoja eriyttämiseen, yhdysluokkaopetukseen ja uuden opetusteknologian käyttöön. Se antaa mahdollisuuden ymmärtävään oppimiseen kaikille oppilaille! 

Kun jollakulla on tarkkaavaisuusongelmia, toiselle hahmottaminen on vaikeaa. Yhdellä matemaattinen muisti tuottaa ongelmia ja toisella kielelliset valmiudet ovat rajoittuneet. On myös nopeita, haasteita janoavia oppilaita. Tutkimuksissa ja käytännössä toimiviksi havaitut mallit ja tarkasti laaditut harjoitukset varmistavat perustiedot ja -taidot kaikille. Tehtäviä on riittävästi erilaisille oppijoille, ja niiden löytäminen on helppoa. 

Onko käytössäsi tietokone ja dataprojektori tai interaktiivinen esitystaulu? Ratkaisumme yhdistävät helppokäyttöisellä tavalla painetun ja sähköisen oppimateriaalin. Sinä valitset vaihtoehdoista itsellesi sopivimmat työvälineet!

Sarjan oheismateriaalit

Tulosta sarjaesite

Tallenna sarjaesite

Matikka 1

Matikka 2

Matikka 2

Matikka 3

Matikka 4

Matikka 5

Matikka 6