Skip to Content

8.12. klo 12:19 Palvelussamme on tällä hetkellä kirjautumishäiriö, jota selvitetään parhaillaan. Selaimen vaihtaminen tai incognito-selauksen käyttäminen auttaa ongelmaan. Pahoittelemme häiriötä.   

 

Laskutaito 1-6

Klassikko matematiikan opetukseen!

Laskutaito-sarja on selkeä peruspaketti onnistuneeseen opetukseen. Se antaa matemaattisen osaamisen avaimet kaikille, niin nopeasti eteneville kuin hitaammille oppilaille, niin erityisopetukseen kuin englanninkieliseen opetukseen. Se sisältää runsaasti erilaisia lisämateriaaleja koko luokalle sekä eriyttämiseen. Viidennen ja kuudennen luokan kirjoista on valittavana kaksi vaihtoehtoa: yksivuotiseen kirjaan oppilas voi tehdä osan tehtävistä kirjaan; monivuotinen kirja on kierrätettävä. 

Laskutaito-sarjaan kehitetty sähköinen opetusmateriaali tarjoaa havainnollisen työvälineen sinulle, jolla on luokassa käytössäsi tietokone ja dataprojektori tai interaktiivinen esitystaulu. Opetettavat asiat on sähköisessä opetusmateriaalissa esitetty selkeinä animaatioina - helppo navigointi noudattaa Laskutaito-oppikirjojen sivunumerointia. Laskutaidolla saat tutkitusti parhaat tulokset! 

Sarjan oheismateriaalit

Tulosta sarjaesite

Tallenna sarjaesite

Laskutaito 1

Laskutaito 2

Laskutaito 3

Laskutaito 4

Laskutaito 5

Laskutaito 6