3

Digitaalisuus opiskelussa

Välkky Peikkoleiri -mobiilipelit

Välkky Peikkoleiri -mobiilipelit innostavat oppimaan äidinkieltä! Peleihin on valikoitu aiheita, joiden opettelu vaatii toistoa. Pelatessa näitä asioita oppii lähes huomaamattaan. Pelejä on kolme erilaista ja ne toimivat Apple, Android ja Windows Phone-laitteilla.

Välkky 3 Peikkoleiri

Peleihin on valikoitu aiheita, joiden opettelu vaatii toistoa. Pelatessa näitä asioita oppii lähes huomaamattaan.

Välkky 3 Peikkoleiri harjoittaa sanatason oikeinkirjoitusta. Pelissä harjoitellaan äänteiden kestoja ja äng-äänteiden, vierasperäisten kirjainten, yhdyssanojen sekä eris- ja yleisnimien oikeinkirjoitusta Välkky 3 -kirjan jaksojen kaksi ja neljä mukaisesti. Välkky 3 Peikkoleiri sopii myös taitaville toisluokkalaisille lisäharjoitteluun tai neljäsluokkalaisille kertaamiseen.

Välkky 4 Peikkoleiri

Välkky 4 Peikkoleiri harjoittaa sana- ja virketason oikeinkirjoitusta. Pelissä harjoitellaan kirjakielen käyttöä, yhdyssanojen ja eris- ja yleisnimien oikeinkirjoitusta sekä oikeiden väli- ja lopetusmerkkien käyttöä virkkeissä Välkky 4 -kirjan jakson kaksi mukaisesti. Välkky 4 Peikkoleiri sopii myös taitaville kolmasluokkalaisille lisäharjoitteluun tai viidesluokkalaisille kertaamiseen.

Välkky 5 Peikkoleiri

Välkky 5 Peikkoleiri harjoittaa sanaluokkien osaamista. Peli harjoittaa eri sanaluokkien sanojen käyttöä ja sanojen taivuttamista sekä sanaluokkien tunnistamista Välkky 5 -kirjan jakson neljä mukaisesti. Pelin avulla harjoitellaan verbien persoona- ja aikamuotoja, nominien sijamuotoja ja taipumattomien sanojen käyttöä. Peli sopii myös kuudesluokkalaisille.

Katso Välkky Peikkoleiri -mobiilipelin esittelyvideo

Tutustu Peikkoleiriin Facebookissa >

Tutustu Välkky-sarjaan >

TallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallennaTallenna

Avainsanat: Välkky
Kenelle: Opettajat Vanhemmat