3

Koulutuksen järjestäjille: Opetushallitus estää MPASSid:n käytön oppijanumerottomilta käyttäjiltä 20.6.

Oppijanumerottomat MPASSid-käyttäjät eivät pysty 20.6. jälkeen kirjautumaan Sanoma Pron palveluihin. Suosittelemme varmistamaan, että oppilaitoksesi on hakenut käyttäjilleen oppijanumerot ja ne on otettu käyttöön.

Digitaalisuus opiskelussa

Yo-kertauskirjan kanssa syvennät tehokkaasti lukion kursseilla opittua

Yo-kertaus-digikirja kertaa ja syventää tehokkaasti lukion kursseilla opittua ja valmentaa monipuolisesti ylioppilaskoetta varten.

 

  • Kertaa ja syventää tehokkaasti lukion kursseilla opittua
  • Ohjaa ja opastaa oikeaan vastaustekniikkaan
  • Antaa vinkkejä ja muistisääntöjä
  • Mahdollistaa omien tavoitteiden asettamisen
  • Antaa palautetta osaamisestasi

Yo-kertausdigikirjat sopivat hyvin itsenäiseen opiskeluun. Digikirjojen tehtävätyypit ovat samoja kuin ylioppilaskokeissa ja pääset harjoittelemaan mm. yo-kokeiden vastaustekniikkaa. Materiaalit sisältävät myös tehtävien vastauksia ja ratkaisuja. Yo-digikirjat ovat ostettavissa vain verkkokaupastamme.

Kielten digikirjoissa kerrataan sanastoa ja lauserakenteita sekä harjoitellaan tekstintuottamista digitaalisen ylioppilaskokeen mukaisilla tehtävätyypeillä. Luetun- ja kuullunymmärtämisen teksteissä hyödynnetään autenttista materiaalia. Digikirja tarjoaa myös kuva- ja videopohjaisia tehtäviä. Materiaali sisältää sekä perustehtäviä että haastavampia syventäviä tehtäviä: opiskelija voi asettaa omat tavoitteet ja tehdä juuri itselleen sopivia harjoituksia. Digikirjan alussa olevat diagnostiset testit auttavat itsearvioinnissa ja tavoitteiden asettelussa. Digikirjat sopivat myös itsenäiseen opiskeluun, sillä opiskelija voi tarkistaa tehtävät mallivastausten avulla.

Englannin ja ruotsin materiaaleihin on saatavilla Ohjaamo-palvelu, jonka avulla sekä opettaja että opiskelijat voivat seurata opiskelujen etenemistä ja tasoa. Tutustu tarkemmin Ohjaamoon

Matematiikan ja fysiikan materiaaleissa ohjataan ylioppilaskokeissa käytettävien ohjelmistojen käytössä. Matematiikassa on ylioppilaskokeen A- ja B-osan tyyppisiä tehtäviä. Materiaali sisältää opiskelijaa tukevia viittauksia varsinaisten kurssikirjojen esimerkkeihin ja teoriaan. Kaikkiin tehtäviin on myös ratkaisut.

Biologian digikirjan tehtävät harjoittavat kirjoittamiseen, asioiden soveltamiseen ja yo-kokeessa käytettävien ohjelmistojen hallitsemiseen. Perustehtävien ja automaattisesti korjautuvien tehtävien lisäksi opiskelija pääsee haastamaan itseään soveltavien ja syventävien tehtävien parissa. Lisäksi diagnostiset tarkistuspiste-tehtävät auttavat itsearvioinnissa.

Tilaa omasi verkkokaupasta ›

Kenelle: Opiskelijat