Kannattavuuslaskennan taitajaksi -digikirja (48 kk)
Digikirja

Heidi Kekkonen

Kannattavuuslaskennan taitajaksi -digikirja (48 kk)

Kirja tarjoaa perustiedot kannattavuus- ja kustannuslaskennasta

Vuosi: 2016 Formaatti: Digikirja ISBN: 978-952-63-3925-2 Avainsanat:
Digikirja
42,70 € (sis. ALV 24 %)
voidaksesi ostaa

Kuvaus

Kannattavuuslaskennan taitajaksi tarjoaa perustiedot kannattavuus- ja kustannuslaskennasta. Kirjassa käsitellään yrityksen tuottoja ja kustannuksia sekä erilaisia kannattavuuden tunnuslukuja. Kirjassa on luvut muun muassa katetuottolaskennasta, projektilaskennasta, hinnoittelusta ja budjetoinnista. Yrityksen rahoituksesta ja rahoituksen kannattavuudesta on esitetty perusteet. Pääpaino on erityisesti kaupan ja palvelualan yritysten kannattavuuslaskennassa, hinnoittelussa ja budjetoinnissa.

Jokaisen luvun alussa on lyhyt johdatus luvun aiheeseen ja lopussa yhteenveto keskeisimmistä asioista. Kirjassa on runsaasti esimerkkejä ja tehtäviä. Aihealueiden avainsanat on esitetty myös englanniksi ja ruotsiksi. Kirjan lopussa on lisäksi liite keskeisimmistä kannattavuuden ja rahoituksen tunnuslukujen laskentakaavoista.

Kirja on tarkoitettu oppimateriaaliksi liiketalouden perustutkintoon. Oppikirja sopii myös muiden alojen tutkintojen sisäisen laskennan opintoihin.

 

Sanoma Pron digikirjat

Digikirjat on painetun kirjan sisällön lisäksi rikastettu aiheeseen soveltuvilla videoilla, animaatioilla, äänitteillä tai lisätietolinkeillä. Sivunumerointi on sama kuin paperikirjassa ja hakutoiminto auttaa sinua löytämään hakemasi asian entistä helpommin. Kuten paperikirjassa, voit tehdä digikirjoissa mm. muistiinpanoja, kirjanmerkkejä, alleviivauksia ja korostuksia sekä vastata tehtäviin. Sanoma Pron digikirjoja voi ostaa ainoastaan Sanoma Pron verkkokaupasta.

Digikirjat löydät Sanoma Pron oppimisympäristöstä

Digikirjat ovat aina henkilökohtaisia eli niitä pystyy käyttämään sillä tunnuksella, jolla ne on ostettu. Ostettuasi digikirjan, mene oppimisympäristöön sivun ylälaidassa, nimesi alapuolella olevan linkin kautta. Huomaathan, että digikirjan ilmestymiseen omalle tilillesi saattaa mennä järjestelmäviiveistä johtuen jonkin aikaa. Löydät linkin ostamaasi digikirjaan oppimisympäristön etusivulta.

Digikirjojen toiminnallisuudet

Pääset liikkumaan digikirjassa sivun alalaidassa olevan navigaaatiovalikon avulla. Valikosta löydät myös painikkeet toiminnallisuuksille. Löydät digikirjojen kuvalliset käyttöohjeet tukisivustoltamme.