3

Koulutuksen järjestäjille: Opetushallitus estää MPASSid:n käytön oppijanumerottomilta käyttäjiltä 20.6.

Oppijanumerottomat MPASSid-käyttäjät eivät pysty 20.6. jälkeen kirjautumaan Sanoma Pron palveluihin. Suosittelemme varmistamaan, että oppilaitoksesi on hakenut käyttäjilleen oppijanumerot ja ne on otettu käyttöön.

Yo-kertaus

Digikirjat tukevat ylioppilaskirjoituksiin valmistautumista.

Abeille suunnatun materiaalin avulla opiskelijasi saavat kaivattua lisätukea ylioppilaskokeisiin valmistautumisessa. Materiaalin avulla opiskelijat pääsevät harjoittelemaan itsenäisesti muun muassa  ylioppilaskokeelle tyypillisiä tehtäviä sekä vastaustekniikkaa. Materiaalit sisältävät myös tehtävien vastauksia ja ratkaisuja.

Valitse opiskelijoillesi paras treenikaveri abikursseille!

Digitaaliset kertauskirjat ovat saatavilla seuraaviin aineisiin: englanti, espanja, ruotsi, saksa, fysiikka, lyhyt matematiikka, pitkä matematiikka ja biologia. Digikirjoja käytetään Sanoma Pro Kampuksessa.

Yo-kertaus-tuotteiden vahvuudet

  • Kertaa ja syventää tehokkaasti lukion kursseilla opittua
  • Ohjaa ja opastaa oikeaan vastaustekniikkaa
  • Antaa vinkkejä ja muistisääntöjä
  • Mahdollistaa omien tavoitteiden asettelun
  • Antaa palautetta osaamisesta
  • Kannustaa, motivoi ja rohkaisee

Yo-kertaus-digikirjat

Kielten digikirjoissa kerrataan sanastoa ja lauserakenteita sekä harjoitellaan tekstintuottamista digitaalisen ylioppilaskokeen mukaisilla tehtävätyypeillä. Luetun- ja kuullunymmärtämisen teksteissä hyödynnetään autenttista materiaalia. Digikirja tarjoaa myös kuva- ja videopohjaisia tehtäviä. Materiaali sisältää sekä perustehtäviä että haastavampia syventäviä tehtäviä: opiskelija voi asettaa omat tavoitteet ja tehdä juuri itselleen sopivia harjoituksia. Digikirjan alussa olevat diagnostiset testit auttavat itsearvioinnissa ja tavoitteiden asettelussa. Digikirjat sopivat myös itsenäiseen opiskeluun, sillä opiskelija voi tarkistaa tehtävät mallivastausten avulla. 

Kaikkiin materiaaleihin on saatavilla Ohjaamo, jonka avulla sekä opettaja että opiskelijat voivat seurata opiskelujen etenemistä ja tasoa. 

Tutustu tarkemmin Ohjaamoon »

Matematiikan ja fysiikan materiaaleissa ohjataan ylioppilaskokeissa käytettävien ohjelmistojen käytössä. Matematiikassa on ylioppilaskokeen A- ja B-osan tyyppisiä tehtäviä. Materiaali sisältää opiskelijaa tukevia viittauksia varsinaisten kurssikirjojen esimerkkeihin ja teoriaan. Kaikkiin tehtäviin on myös ratkaisut. 

Biologian digikirjan tehtävät harjoittavat kirjoittamiseen, asioiden soveltamiseen ja yo-kokeessa käytettävien ohjelmistojen hallitsemiseen. Perustehtävien ja automaattisesti korjautuvien tehtävien lisäksi opiskelija pääsee haastamaan itseään soveltavien ja syventävien tehtävien parissa. Lisäksi diagnostiset tarkistuspiste-tehtävät auttavat itsearvioinnissa.

Tuoteperheeseen sisältyy:

  • Digikirja
  • Opettajan opas
  • Kompassi-digikokeet
  • Abittiin soveltuva koeaineisto

Tekijät

Yo-kertaus englanti: Mikael Davies, Maarit Luhtala, Liisa Teiri
Yo-kertaus ruotsi: Katja Johansson, Elina Leppäniemi, Mikko Pajunen
Yo-kertaus saksa: Manuel Ackermann, Pia Hägglund-Viljanen, Mikko Kervinen
Yo-kertaus espanja: Sini Heino, Heidi Järvinen, Salli Nurminen ja Javier Lázaro Ramos

Yo-kertaus fysiikka: Raimo Havukainen, Heikki Lehto, Janna Leskinen, Jukka Maalampi
Yo-kertaus Tekijä Lyhyt matematiikka: Sanna Hassinen, Timo Taskinen
Yo-kertaus Tekijä Pitkä matematiikka: Sami Alatupa, Paavo Heiskanen, Päivi Kaakinen, Pertti Lehtinen, Jukka Lehtonen, Mika Leikas, Miia-Maarit Saarelainen, Jorma Tahvanainen, Ville Viitanen

Yo-kertaus biologia: Päivi Happonen, Mervi Holopainen, Panu Sotkas, Marja Tihtarinen-Ulmanen

Tutustu Yo-kertaus-digikirjoihin videon avulla

 

Lue kiinnostavia artikkeleita

Kaipaatko lisätietoja? Myyntimme auttaa!

Olemme mielellämme apunasi, kun pohdit uuden oppimateriaalin hankintaa.

Ota yhteyttä