3

Ajankohtaista

Rekry: Matematiikan kustannustoimittaja

Matematiikan ja pedagogiikan moniosaaja, sykkiikö sydämesi oppimateriaalien toimittamiselle?

Haemme yläkoulun, lukion ja ammatillisten aineiden toimitukseemme ammattitaitoista ja kehityshaluista

MATEMATIIKAN KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Kustannustoimittajana tehtäväsi on yläkoulun ja lukion matematiikan digitaalisten ja painettujen oppimateriaalien toimittaminen. Ideoit, työstät ja editoit käsikirjoituksia kohderyhmälle ja julkaisualustalle sopiviksi aineistoiksi yhdessä tekijäryhmien kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Kustannustoimittajan työssä onnistuaksesi tarvitset erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä projektinhallintakykyä. Olet aikaansaava, sinnikäs ja järjestelmällinen, ja saat asiat sujumaan ilman kiireen tuntua. Sinulla on paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta sekä positiivinen ote tietotekniikkaan. Motivoidut yhdessä tekemisestä ja luot luontevasti hyvät suhteet tekijöihin, tiimiläisiin, asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin. Sytyt oppimisen edistämisestä. Opit mielelläsi uutta ja mahdollisuus kansainväliseen yhteistyöhön innostaa sinua.

Parhaat edellytykset tehtävään saat, jos sinulla on matematiikan opettajan tutkinto, hyvä aineenhallinta sekä kokemusta projektien vetämisestä. Arvostamme kokemusta opetus- ja kustannusalalta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme merkityksellisen työn huippuosaavassa ja huumorintäyteisessä tiimissä. Pääset pureutumaan oppimisen kehittämiseen kovan luokan asiantuntijoiden kanssa. Kiehtovaa monipuolisuutta tekemiseen tulee yhteistyöstä Sanoma Learningin muiden maayhtiöiden asiantuntijoiden kanssa.

Takaamme työntekijöillemme mahdollisuudet kouluttautua, kehittyä ja onnistua omassa työssään. Kansainvälinen organisaatiomme tarjoaa erilaisia yhteistyö- ja uramahdollisuuksia. Meillä on monipuoliset henkilöstöedut. Teemme työtä joustavasti hybridimallilla toimistollamme Ruoholahdessa sekä etänä.

Jos haluat mukaan merkitykselliseen oppimisen maailmaan ja koet olevasi etsimämme kustannustoimittaja, täytä hakemus palkkatoiveen kanssa 6.12. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Anssi Tuovinen (p. 040 631 7100) parhaiten joko perjantaina 25.11. klo 9–10 tai tiistaina 29.11. klo 15–16.

Hae »

Avainsanat: rekry
Kenelle: Opettajat