3

Lukiolaisen abc

Jos lukiosi kirjalistassa on Sanoma Pron oppimateriaaleja, tämä tietopaketti on sinulle!

Tarjoamme joustavasti erilaisia ratkaisuja tukemaan erilaisia oppimistyylejä. Mikä on sinulle sopivin tapa opiskella?

A) Kevennä reppua ja valitse digikirja!

Lukion digikirjat vievät opiskelun uudelle tasolle. Tekstien lisäksi digikirjat sisältävät erilaisia oppimista edistäviä videoita, ääneen luettuja tekstejä sekä mm. HS artikkeleita. Digikirjoihin teet helposti tehtäviä ja kirjoitat muistiinpanoja. Voit myös jakaa digivihon vastaukset opellesi. Lisäksi saat helposti näkyviin tehtävien oikeat vastaukset. Digikirja on käytettävissä kaikkialla, missä sinulla on käytössäsi nettiyhteys.

Digikirjan ostamista ja käyttöä varten tarvitset Sanoma Pro -tilin. Katso ohjeet täältä »

Tutustu videolta lukion digikirjojen ominaisuuksiin:

B) Osta digi & printti kimpassa!

Voit halutessasi myös yhdistää printin ja digitaalisen oppimateriaalin:  voit esimerkiksi lukea teoriatekstit painetusta kirjasta ja tehdä tehtävät digikirjan digivihkoon. Kun ostat tuotepaketin, saat painetun kirjan ja 6 kuukauden digikirjan 25 % edullisemmin.

C) Vinkkejä opiskelun tueksi

Opiskelijat-sivuilta löydät hyödyllisiä opiskeluvinkkejä lukuvuoden eri vaiheisiin. Olemme koonneet vinkkejä mm. ajanhallintaan, koeviikoista selviytymiseen ja ylioppilaskirjoituksiin valmistautumiseen.

Muista myös ottaa seurantaan SLAP – Study Like A Pro -Face ja Instasivut, joissa jaamme uusimmat opiskeluvinkit ja inspiroivia oivalluksia opiskeluelämästä. Opiskeluaika on elämän parasta aikaa, tule mukaan seuraamaan ja jakamaan omat kokemuksesi!

Jos jokin asia askarruttaa sinua, tutustu kattavaan Tuki & ohjeet -sivustoomme. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme.

Digituotteet tukevat monipuolista ja nykyaikaista oppimiskokemusta

Kehitämme jatkuvasti uutta opiskelukokemuksesi tueksi!

Opiskeluvinkit

Ota kaikki irti tehokkaasta opiskelusta! Poimimme parhaat vinkit opiskeluittesi tueksi.

Kaipaatko apua? FAQ auttaa!

Sanoma Pro -tilin luominen: opettajat ja muu henkilökunta

Ohje Sanoma Pro tilin luomiseen opettajille, koulusihteereille, rehtoreille ja muulle koulujen ja päiväkotien henkilökunnalle.

Digikirjan ostaminen

Tämä ohje koskee Sanoma Pron omassa verkkokaupassa tehtäviä digitaalisten oppimateriaalien ostoksia. Kun ostat digitaalisia oppimateriaaleja yksityishenkilönä (esim. opiskelija tai vanhempi) Opiskelijan digituotteet ostetaan aina sille Sanoma Pro -tilille, jolla niitä

Miten lataan Sanastot-sovelluksen?

Mene sovelluskauppaasi (App Store tai Google Play), hae sovellus esim. hakutermein ”Sanoma Pro Sanastot” ja lataa se laitteellesi.

Mikä on Arttu?

Arttu on oppimateriaaleja elävöittävä sovellus, jolla voi avata painettuun kirjaan liittyvät video-, ääni- ja verkkosisällöt suoraan puhelimella ilman kirjautumista.