3

Digitaalisuus opiskelussa

Opiskelija, Kampus on käytössäsi

Sanoma Pro Kampus on digitaalinen palvelu, josta löydät koulusi hankkimat digitaaliset oppimateriaalit ja työkalut.

Kampus on suunniteltu alusta asti käyttäjien ehdoilla – ei teknologian. Pedagogisesti laadukkaiden digitaalisten oppimateriaalien lisäksi Kampus sisältää uusia ominaisuuksia, jotka tuovat monipuolisuutta opiskeluun. Lisäksi Kampus kehittyy entisestään käyttäjien palautteen perusteella.

Näin kirjaudut Kampukseen

Kampus-palveluun kirjaudutaan samoilla Sanoma Pro -palvelun tunnuksilla, joilla olet kirjautunut oppimisympäristöön. Kirjaudu sisään osoitteessa sanomapro.fi ja siirry Kampukseen koulun nimen vieressä olevasta Kampus-logosta. Jos sinulla ei ole Sanoma Pro -palvelun tunnuksia, katso täältä ohjeet rekisteröitymiseen.

Digikirjojen uusi aika

Kampuksen myötä olemme kehittäneet uudenlaisen digikirja 2.0:n, joka tarjoaa monipuolisia työkaluja opiskeluun. Lukiossa siirtymä tutuista digikirjoista (digikirja 1.0) uudempaan versioon tapahtuu vähitellen.

Kampus tarjoaa helpon tavan tehdä tehtäviä, selkeän näkymän läksyihin ja tuleviin kokeisiin sekä työkalun oman opiskelun aikatauluttamiseen ja oppimishistorian seuraamiseen.

Kun käytössä on digikirja 1.0, Kampuksen kautta siirrytään suoraan oikean luvun aloitussivulle, minkä jälkeen digikirja toimii kuten ennenkin.

Avainsanat: Kampus
Kenelle: Opiskelijat