3

Kauneudenhoitoala

Hius- ja kauneudenhoitoalan oppimateriaaleista löydät ratkaisut opetukseesi. Kun käytät  oppimateriaalejamme, voit luottaa, että opiskelijasi saavat kattavat tiedot. Kaikki aineistomme ovat saatavilla painettuina oppikirjoina. Kampaukset-oppikirjaamme on lisäksi rikastettu monipuolisilla Arttu-digiaineistoilla, kuten havainnollisilla videoilla, joita opiskelija voi katsoa mobiililaitteella – ilman lisämaksua.

Oppimateriaalit

Seuraavat oppimateriaalimme ovat saatavilla painettuina kirjoina:

”Kampaukset-kirja on laadukas, ja käytän sitä jatkuvasti opetuksessani. Videot ovat erinomainen lisä opetuksen tueksi, ja opiskelijat pitävät niistä, koska niitä on helppo katsoa ja niihin on helppo palata uudelleen. Ne lisäävät tuntien monimuotoisuutta ja sopivat erinomaisesti erityisen tuen opiskelijoille ja maahanmuuttajaopiskelijoille.” – Auli Maunuvaara, hiusalan opettaja, Omnia

Näin hankit Sanoma Pron oppimateriaalit

Oppimateriaalien hankintakanavat:

 • Oppilaitokset voivat hankkia kaikki oppimateriaalit – painetut oppikirjat, lisenssit ja digipaketit –  välittäjiltä, kuten Kirjavälityksestä tai Kirjastopalvelusta, sekä Sanoma Pron verkkokaupasta.
 • Kuluttajat – esimerkiksi opiskelijat, joille oppilaitos ei hanki oppimateriaalia – voivat ostaa digikirjat ja painetut kirjat edelleen Sanoma Pron verkkokaupasta. Painettuja kirjoja on myynnissä myös jälleenmyyjillä. 


Oppilaitoslisenssien, digipakettien ja painettujen kirjojen tilaaminen oppilaitokselle:

 • Tilaa tarvittava määrä lisenssejä opiskelijoille oppilaitoksen jokaiseen toimipisteeseen.
 • Jos samaa lisenssiä käyttäviä opiskelijoita on useassa toimipisteessä, tee tilaus kuhunkin toimipisteeseen erikseen opiskelijamäärän mukaan.
 • Jokaiselle lisenssiä käyttävälle opiskelijalle pitää tilata oma lisenssi.
 • Oppilaitoslisenssi ja digipaketti avataan Sanoma Pron alustalla siihen toimipisteeseen, johon tilaus on tehty.
 • Lisenssiä ei voi siirtää toiseen toimipisteeseen, mutta opiskelijalle jaettu lisenssi seuraa opiskelijaa, vaikka opiskelija vaihtaisi toimipistettä tai oppilaitosta.
 • Painetut kirjat toimitetaan siihen oppilaitoksen toimipisteeseen, johon ne on tilattu.
 • Oppilaitos jakaa oppilaitoslisenssin ja digipaketin lisenssioikeuden erikseen opiskelijoille Sanoma Pron alustalla.
 • Sinulla on seitsemän päivää aikaa perua jakaminen, jos jaoit lisenssin vahingossa väärin tai lisenssin saanut opiskelija peruikin osallistumisensa. Kun seitsemän päivää on umpeutunut, lisenssi katsotaan käytetyksi, eikä sitä voi tämän jälkeen palauttaa tai siirtää toiselle opiskelijalle.
 •  Yksittäiset lisenssit ja ovat voimassa joko lukuvuoden eli 1.7.–30.6. tai kalenterivuoden 1.1.–31.12. Digipaketit ovat voimassa lukuvuoden eli 1.7.–30.6.

Ajankohtaista