Tuija Takala,

Heidi Visuri

Lähihoitajan äidinkieli

Näytesivut

Lähihoitajan äidinkieli on tarkoitettu sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon äidinkielenkokonaisuuteen. Oppikirjan avulla opiskelija kasvaa viestintätaidoiltaan varmaksi ammattilaiseksi.

Vuosi: 2015, 8. painos Formaatti: Kirja, pehmeäkantinen ISBN: 978-952-63-2900-0 Avainsanat: ammatillinen äidinkieli, sosiaali- ja terveysala, viestintätaidot, lähihoitajan työ
Kirja
45,00 € (sis. ALV 10 %)
4,50 € Toimituskulut
Toimitusaika 1–3 arkipäivää

Kuvaus

Lähihoitajan äidinkieli on uudistunut uusien opetussuunnitelmien mukaisesti. Oppikirja soveltuu myös valinnaisopintojen ja koulutusohjelmien sisältöjen opetukseen. Kirja toimii myös valmiin lähihoitajan käsikirjana.

Oppikirja antaa perustan ammatilliseen viestinnän opiskelulle. Niin opiskelussa kuin työssäkin tarvitaan monipuolisia suullisen viestinnän, lukemisen ja kirjoittamisen taitoja. Lisäksi tiedot mediasta, kulttuurista ja kirjallisuudesta laajentavat lähihoitajan osaamista.

Monimuotoiset tehtävät tukevat ammattitaidon kehittymistä, ja niitä voi yhdistää muihin oppiaineisiin ja tehdä yhteistyötä. Helppokäyttöinen kirja pyrkii innostamaan aktiiviseen tiedonhankintaan ja -välittämiseen ja mahdollistaa myös tietojen syventämisen kirja- ja lähdeluetteloiden avulla.