Kymppi 2 Kevät

Vuoden 2016 opetussuunnitelmaan päivitetyllä Kymppi oppikirjalla matematiikan oppiminen on helppoa ja motivoivaa. Kymppi antaa aikaa oivaltaa, oppia ja harjoitella.

ISBN: 978-952-63-3445-5 Formaatti: Kirja, pehmeäkantinen Tekijät: Tuula Uus-Leponiemi, Ann-Mari Sintonen, Sari Rinne Tuoteryhmät: Oppilaalle
Kirja
19,40 € kpl (sis. ALV 10 %)
4,50 € Toimituskulut
Toimitusaika 1–3 arkipäivää

Kuvaus

Kymppi 2 Kevät on päivitetty vuoden 2016 opetussuunnitelmaan! Uutta ovat Toimitaan yhdessä -sivut ja Kohti koodausta -luvut.

Kymppien luvut rakentuvat kahdesta aukeamasta. Ensimmäisellä aukeamalla opetettava asia on havainnollistettu selkein, oivaltamista tukevin mallein. Opittavia asioita harjoitellaan helposti ymmärrettävien perusharjoitusten avulla, joiden tehtävätyypit toistuvat läpi kirjan. Toisella aukeamalla on lisää perusharjoituksia, sovellusta, vaativampi tehtävä taitaville oppilaille ja kotitehtävät. 

Jaksojen lopussa on Testataan ja toimitaan -luku, joka koostuu Testaa ja arvioi osaamistasi, Pohdi ja oivalla ja Toimitaan yhdessä sekä peli -sivuista. 

Kymppi 2 Kevät -kirjassa harjoitetaan kymmenjärjestelmän tuntemusta, harjoitellaan päässälaskutekniikkaa ja erilaisia sovelluksia. Sanallisissa tehtävissä käytetään syksyllä opittua palkkimallia, johon oppilas saa nyt itse merkitä tarvittavat luvut.