3

Ajankohtaista

Tutustu uusiin Loisto-kirjoihin ja voita luokkaasi 8 kiloa kaunokirjallisuutta

Arvomme kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken Annukka Salaman Ripley − Nopea yhteys -kirjapaketin.

Kiitos, kun tutustut yläkoulun äidinkielen ja kirjallisuuden Loisto 9 teksti- ja harjoituskirjoihin.

Loisto 9 -oppimateriaalin rakenne on jaettu 7. ja 8. luokan materiaaleista tuttuihin taitojaksoihin, mutta lisänä ovat kielitiedon sekä kirjallisuustiedon jaksot. Tekstikirjan selkeiden ohjeiden ja havainnollistavien esimerkkien avulla jokainen oppilas voi ylittää itsensä kirjoittajana. Tekstikirjan aukeamat mahdollistavat opetuksen eriyttämisen. Väliotsikoiden avulla luvun ydinasiat hahmottuvat helposti, ja jokaisen luvun lopussa oppilas voi tarkistaa oman osaamisensa kertauskysymysten avulla.

Osallistu kilpailuun ja voita kirjapaketti luokkaasi

Kun olet tutustunut näytekirjoihin, kerro meille, mitkä ovat sinusta kolme innostavinta sisältöä Loisto 9 -kirjoissa! Arvomme kaikkien vastaajien kesken kirjapaketin, joka sisältää 25 kpl Annukka Salaman Ripley − Nopea yhteys -kirjaa.

Arvonta-aika on päättynyt.

Osallistu arvontaan 28.2.2023 mennessä. Kirjapaketin arvo on 725 euroa. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti. Arvonnan säännöt löydät täältä.

Ota suosittu digiopetusmateriaalimme koekäyttöön helmikuussa

Avaamme 1.2. alkaen kaikille pääsyn koekäyttämään suosittuja Loisto 7- ja Loisto 8 -digiopetusmateriaalejamme. Runsaat digiopetusmateriaalimme ovat monelle opettajalle korvaamaton idea- ja materiaalipankki. Ne tarjoavat tukea opetuksen suunnitteluun ja elävöittävät oppitunteja. Voit kokeilla materiaaleja vapaasti maaliskuun loppuun asti.

Tutustu tarkemmin Loisto-sarjaan, etuihin ja hintoihin täällä. Myyntimme auttaa, kun pohdit uuden oppimateriaalin hankintaa. Oman alueesi yhteyshenkilön löydät täältä.

 

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Artikkeli

Äidinkielenopettaja Loistosta: Uusi Loisto on raikas ja innostava oppimateriaali

Tulevaisuuden taidot

Kysy, kuuntele, kommentoi − Loiston vuorovaikutusharjoitukset kantavat tulevaisuuteen

Ajankohtaista

Loisto Oma mahdollistaa aidon yhdessä tekemisen – saman asian äärellä omista lähtökohdista käsin