3

Ajankohtaista

Kevään 2023 tilaisuudet

Löydä sinulle sopivin tilaisuus ja ilmoittaudu mukaan!

Järjestämme keväällä esittelytilaisuuksia niin perusopetuksen kuin toisen asteen oppimateteriaaleistamme. Julkaisemme kaikki toisen asteen tilaisuudet pian. Osa virtuaalitilaisuuksista on jo auki. Hyppää suoraan yläkoulun tilaisuuksiin tai lukion tilaisuuksiin tai ammatillisen toisen asteen tilaisuuksiin.

Alakoulun tilaisuudet

Järjestämme alakoulussa monipuolisesti erilaisia lähi- ja virtuaalitilaisuuksia. Etsitkö tietoa alkuopetuksen oppimateriaaleista? Kurkkaa silloin alkuopetuksen illan päivämäärät. Meiltä löytyy myös omat tilaisuudet luokille 3–6. Alakoulun kielten illassa taas voit osallistua niin englannin kuin ruotsin sarjojen esittelyihin, jotka pidetään peräkkäin. Virtuaalitilaisuuksista taas löydät täsmätietoa tietystä sarjasta tai tietyn vuosiluokan oppimateriaaleista.

Esittelyssä alkuopetuksen sarjat

Alkuopetuksen illassa pääset tutustumaan suosittuihin alkuopetuksen sarjoihimme. Illan aikana saat kattavan kuvan hurmaavista Ystävien aapisesta ja lukukirjasta sekä innostavasta Milli 1–2 -oppimateriaalista. Esittelyissä pääset tutustumaan sarjojen pedagogisiin ratkaisuihin ja aitoihin käyttökokemuksiin. Lisäksi pääset kurkistamaan ympäristöopin Kätkö- ja englannin Come with me! -sarjojen maailmaan.

Löydät meidät seuraavilta paikkakunnilta:

Esittelyssä Milli, Huima ja Kätkö luokille 3–6

Keskustelevassa tilaisuudessa pääset tutustumaan Millin, Huiman ja Kätkön tekijöiden johdolla alakoulun sarjoihin. Tilaisuudessa käsitellään luokkien 3–6 materiaaleja. Tule kuulemaan, miten innostat oppilaita ja onnistut opetuksessa Sanoma Pron sarjojen avulla. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös tutustua näyttelyyn, jossa nähdään esiteltävien sarjojen laajat tuoteperheet.

Alakoulun kielten ilta

Järjestämme kahdellatoista paikkakunnalla alakoulun kielten illan, jossa pääset tutustumaan ensin englannin Come with me! 3–5 -sarjaan ja tämän jälkeen ruotsin Katapult 1 -oppimateriaaliin. Muista ilmoittautua molempiin kielten esittelyihin erikseen, mikäli olet kiinnostunut kuulemaan molemmat. Voit myös ilmoittautua vain toiseen. Come with me! -esitys alkaa klo 17 ja Katapult klo 18.

Esittelyssä Come with me! 3–5

Tässä tilaisuudessa pääset tutustumaan 3.–5. luokan materiaaleihin, sarjan tuoteperheeseen ja pedagogisiin ratkaisuihin.

Esittelyssä Katapult 1

Tässä tilaisuudessa pääset tutustumaan 6. luokan materiaaliin, sarjan tuoteperheeseen ja pedagogisiin ratkaisuihin.

Virtuaalitilaisuudet

Haluatko kuulla tarkemmin yhdestä sarjasta? Järjestämme myös virtuaalitilaisuuksia, joissa syvennymme tarkemmin vain yhteen alakoulun sarjaan. Katso alta listaus virtuaalitilaisuuksisat ja valitse sinulle sopivin päivä.


Yläkoulun tilaisuudet

Yläkoulun ilta

Järjestämme 11 paikkakunnalla Yläkoulun illan, jossa alun yhteisen ohjelman jälkeen pääset tutustumaan yhteen yläkoulun sarjaan. Illan aikana esittelemme ruotsin Katapult-sarjan, englannin Level Up -sarjan ja äidinkielen ja kirjallisuuden Loisto-sarjan. Ilmoittaudu suoraan sinua kiinnostavan sarjan esittelyyn, niin olet mukana illassa!

Esittelyssä Katapult-sarja

Tässä tilaisuudessa pääset tutustumaan yläkoulun materiaaleihin, sarjan tuoteperheeseen ja pedagogisiin ratkaisuihin.

Esittelyssä Loisto-sarja

Tässä tilaisuudessa pääset tutustumaan sarjan sisältöihin, tuoteperheeseen ja pedagogisiin ratkaisuihin.

Esittelyssä Level Up

Tässä tilaisuudessa pääset tutustumaan sarjan sisältöihin, tuoteperheeseen ja pedagogisiin ratkaisuihin.

Yläkoulun virtuaalitilaisuudet

Järjestämme Loisto-, Level Up- ja Katapult-sarjoistamme myös virtuaalitilaisuuksia, joihin voit osallistua mistä vain!


Lukion tilaisuudet

Järjestämme lukiossa monipuolisesti erilaisia lähi- ja virtuaalitilaisuuksia. Lähitilaisuuksien ilmoittautuminen alkaa pian.

Virtuaalitilaisuuksissa pääset syventymään tiettyyn sarjaan tai palveluun:


Ammatillisen koulutuksen tilaisuudet

Järjestämme ammatillisen toisen asteen oppimateriaaleista useita erilaisia lähi- ja virtuaalitilaisuuksia. Lähitilaisuuksien ilmoittautuminen alkaa pian.

Katso virtuaalitilaisuudet

Avainsanat: tilaisuudet
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Artikkeli

Kätkössä tutkitaan fysiikan ja kemian ilmiöitä oppilaan oman arjen kautta

Inspiraatiota opetukseen

Luokanopettaja arvioi: Huima on moderni ja monipuolinen äidinkielen ja kirjallisuuden sarja

Inspiraatiota opetukseen

Milli huomioi oppilaat yksilöinä – ”Lennartin laskutreenit ovat hitti luokassamme”