3

Ajankohtaista

Ilmoittaudu mukaan syksyn tilaisuuksiin

Löydä sinulle sopivin tilaisuus ja ilmoittaudu mukaan!

Alakoulu

Esittelyssä alkuopetuksen sarjat

Tilaisuudessa pääset tutustumaan suosikkisarjoihimme Ystävien aapiseen ja lukukirjaan sekä Milli 1–2 -materiaaleihin. Samalla saat kuulla tietoiskut myös ympäristöopin Kätkö-sarjasta ja englannin Come with me! -sarjasta. Esittelijöinä toimivat sarjojen tekijät.


Huima-sarjan teemakoulutukset käyttäjille

2.11. Paranna luku- ja kirjoitustaitoa Huima-sarjan avulla
Ilmoittaudu mukaan »

9.11. Arvioinnin työkalut ja medialukutaito Huima-sarjassa 
Ilmoittaudu mukaan »


Yläkoulu

8.11. Tervetuloa yläkoulun kielten iltaan!

Yläkoulun kielten illassa esittelemme äidinkielen ja kirjallisuuden Loisto-sarjan, englannin Level Up -sarjan ja ruotsin Katapult-sarjan. Ota kollegat mukaan ja nähdään Hotel Presidentissä marraskuussa!

Alkuun inspiroiva puheenvuoro kielitietoisuudesta

Tilaisuuden alussa pääset kuulemaan mielenkiintoisen puheenvuoron muuttuvasta kieliympäristöstä ja kielitietoisuudesta, avauspuheenvuoron pitää kielitieteen tukija ja dosentti Janne Saarikivi.

Tämän jälkeen alkaa omat osuudet Level Up-, Katapult- ja Loisto-sarjoille:

Yläkoulun kielten ilta: Esittelyssä Level Up -sarja

Level Up on uusi sarja yläkoulun A-englantiin. Sarja tarjoaa uusia työkaluja englannin opetukseen. Erityistä huomiota on kiinnitetty oppilaiden tasoeroihin, toiminnallisuuteen ja kattavaan rakenteiden harjoitteluun, myös viestintätaitoja harjoitellaan kokonaisvaltaisesti. Tilaisuudessa pääset tutustumaan sarjan ideologiaan ja sen innostaviin sisältöihin. Kuulet myös, mitä uutta sarjan tekijät ovat ideoineet 8. luokan oppimateriaaliin.

Ilmoittaudu mukaan Level Up-esittelyyn »

Yläkoulun kielten ilta: Esittelyssä Katapult 2–3

Katapult on uusi peruskoulun B1-ruotsin sarja luokille 6–9, tässä tilaisuudessa pääset tutustumaan Katapultin yläkoulun materiaaleihin ja kurkkaamaan tekeillä olevaan Katapult 4 oppimateriaalin sisältöihin. Selkeä ja vuorovaikutteinen sarja tarjoaa oppilaille sopivan haastavaa tekemistä ja aiemmin opittu kertautuu, näin oppilaan itsevarmuus vahvistuu ja luodaan edellytyksiä onnistumiselle. Rakenteita esittelee myös tarkkasilmäinen etsiväkoira, joka testailee oppilaiden taitoja.

Ilmoittaudu mukaan Katapult-esittelyyn »

Yläkoulun kielten ilta: Loisto-sarjan esittely

Loisto on raikas ja moderni äidinkielen ja kirjallisuuden sarja, joka on lähellä yläkoululaisen maailmaa. Sarja perustuu oppilaiden motivointiin ja jatkuvan arvioinnin sekä eriyttämisen tukemiseen. Tule kuulemaan ja katsomaan, millaisin konkreettisin keinoin nämä periaatteet on sarjassa toteutettu ja miten voit niitä opetuksessasi käyttää! Tilaisuudessa esittelijöinä toimivat sarjan tekijät.

Ilmoittaudu mukaan Loiston esittelyyn »


10.11. Loisto-sarjan esittely ja elokuva Suon villi laulu

Paikka: Elokuvateatteri Star, Oulu

Tilaisuuden aluksi kuulemme esittelyn yläkoulun uudesta Loisto-sarjasta ja esittelyn jälkeen katsomme yhdessä suositun elokuvan Suon villi laulu.

Ilmoittaudu mukaan »


Ammatillinen koulutus

1.11. Esittelyssä uudistunut Mielenterveys- ja päihdehoitotyö

Materiaali antaa vankan teoriaperustan asiakastyöhön ja ohjaa monipuolisten tehtävien ja lisäaineistojen avulla kasvamaan ammattilaiseksi. Uutuusteos ilmestyy tammikuussa! Tilaisuudessa esittelemme lyhyesti myös osaamisalojen tarjontaamme ja pääset kuulemaan myös uudesta lisenssimallistamme.

Ilmoittaudu mukaan »

Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Tilaisuudet ja webinaarit

Ilmoittaudu alakoulun Huima-sarjan teemakoulutuksiin!

Inspiraatiota opetukseen

Frank Martela Balanssissa: Miten löytää kipinä omaan tekemiseen?

Tuki ja ohjeet

Katso täältä oman alueesi myynnin yhteystiedot