3

Tilaisuudet ja webinaarit

Ilmoittaudu alakoulun Huima-sarjan teemakoulutuksiin!

Tervetuloa koulutuksiimme!

Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan, kun oppimateriaalisarjojemme tekijät antavat vinkkejä materiaalien käyttöön opetuksessa. Koulutusten sisällöt ovat samat kuin syksyllä 2021 järjestetyissä koulutuksissa. Nämä tilaisuudet lähetetään virtuaalisina Sanoma Pron studiolta. Chatin kautta voit esittää kysymyksiä ja keskustella kollegojen ja sarjan tekijöiden kanssa.

Teemakoulutus: Paranna luku- ja kirjoitustaitoa Huima-sarjan avulla

02.11.2022 klo 16.00

Huima-sarjan käyttäjille suunnatussa koulutuksessa pääset kuulemaan pintaa syvemmältä, miten innostaa ja motivoida oppilaita lukemaan ja kirjoittamaan.

Huima-sarjan viisi porrasta parempaan lukutaitoon
Lukutaito-osiossa tutustutaan keinoihin, joilla oppilaiden lukuinnostus saadaan syttymään. Tilaisuudessa tarjotaan konkreettisia vinkkejä siihen, millaisilla innostavilla tavoilla oppilaita voidaan motivoida lukemaan. Saat ideoita myös Huima-sarjan kirjavinkkausten monipuoliseen hyödyntämiseen opetuksessasi.

Taitavaksi kirjoittajaksi Huima-sarjan avulla
Kirjoittamista käsittelevässä osiossa pureudumme kolmeen yleiseen kirjoittamisen haasteeseen: käsialaan, oikeinkirjoitukseen ja kokonaisen tekstin tuottamiseen. Saat konkreettisia vinkkejä siihen, miten edellä mainittuja teemoja harjoitetaan perusteellisesti Huima-sarjassa mm. kirjoittajan polkujen avulla.

Ilmoittaudu mukaan » 

Teemakoulutus: Arvioinnin työkalut ja medialukutaito Huima-sarjassa

09.11.2022 klo 16.00

Huima-sarjan käyttäjille suunnatussa koulutuksessa teemana on arviointi sekä mesiakasvatus ja tiedonhallintataidot.

Eteväksi median käyttäjäksi Huima-sarjan avulla
Mediakasvatus ja tiedonhallintataidot -osiossa tutustumme mm. siihen, miten sarjassa on käsitelty erilaisia medioita ja niiden käyttöä sekä millaisia tiedonhallintataitoja oppilaan olisi hyvä osata ennen yläkouluun menoa.

Huima-sarjan läpinäkyvä arviointi motivoi oppijaa
Tässä osiossa kuulet arvioinnin ohjausvälineistä ja motivointikeinoista arvioinnin tueksi. Saat konkreettisia vinkkejä sarjan arviointimateriaalien monipuoliseen hyödyntämiseen. Koulutuksessa esittelemme mm. oppilaan oppimisen tukemista Jemma-tehtävien avulla ja kerromme tapoja ohjata oppilaan itsearviointia.

Ilmoittaudu mukaan » 


Katso virtuaalitilaisuuksien tallenteet

Etkö päässyt osallistumaan käyttäjäkoulutukseen tai haluatko kerrata tilaisuudessa kuulemaasi? Voit katsoa käyttäjäkoulutusten tallenteen sivuiltamme.

Katso tallenteet täältä »

Ystävien aapisen ja lukukirjan käyttäjäkoulutukset löydät myös täältä » 


Olemme apunasi!

Osaava myyntitiimimme on olemassa sinua varten. Autamme mielellämme kaikissa oppimateriaalien valintaan ja käyttöön liittyvissä asioissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat apua.

Katso yhteystietomme »

Avainsanat: Alakoulu Huima
Kenelle: Opettajat