3

Tilaisuudet ja webinaarit

Ilmoittaudu Come with me! -teemakoulutuksiin!

Tervetuloa koulutuksiimme!

Ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan, kun oppimateriaalisarjojemme tekijät antavat vinkkejä materiaalien käyttöön opetuksessa.

22.9. Ajankäytön suunnittelu Come with me! -sarjassa

Ensimmäisessä teemakoulutuksessa tutustumme ajankäytön suunnitteluun Come with me! -sarjassa. Tule tutustumaan tekijöiden laatimiin vinkkeihin, joiden avulla rytmität lukuvuottasi ja suunnittelet opetusta.
Katso tallenne »

28.9. Miten opettaa kieltä ilman luku- ja kirjoitustaitoa?

Syksyn toisessa teemakoulutuksessa pureudumme siihen, miten kieltä voi opettaa ilman luku- tai kirjoitustaitoa. Come with me! -sarjassa on innostavia työkaluja kielen oppimiseen alkuopetuksessa.
Katso tallenne »

4.10. Eriyttäminen Come with me! -sarjassa

Syksyn viimeisessä teemakoulutuksessa tutustumme sarjan eriyttäviin materiaaleihin ja työkaluihin. Koulutuksessa saat monipuolisia vinkkejä sarjan käyttöön suoraan tekijäryhmältä.
Ilmoittaudu mukaan »

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan »


Katso virtuaalitilaisuuksien tallenteet

Etkö päässyt osallistumaan käyttäjäkoulutukseen tai haluatko kerrata tilaisuudessa kuulemaasi? Voit katsoa käyttäjäkoulutusten tallenteen sivuiltamme.

Katso tallenteet täältä »

Ystävien aapisen ja lukukirjan käyttäjäkoulutukset löydät myös täältä » 


Olemme apunasi!

Osaava myyntitiimimme on olemassa sinua varten. Autamme mielellämme kaikissa oppimateriaalien valintaan ja käyttöön liittyvissä asioissa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kaipaat apua.

Katso yhteystietomme »

Kenelle: Opettajat