3

Tilaisuudet ja webinaarit

Huima-sarja ihastutti Oodissa – tunnelmia kevään 2019 suosituimmasta tilaisuudesta

​Järjestimme 8.2.2019 Huima-sarjan esittelytilaisuuden Oodissa, Helsingin keskustakirjastossa. Satakunta alakoulun opettajaa saapui tutustumaan uuteen äidinkielen ja kirjallisuuden sarjaan sekä vastavalmistuneeseen kirjastoon.

Illan teemana oli lukutaito, jonka ympärille oli rakennettu monenlaista ohjelmaa. Tilaisuuden avasi Oodin johtaja Anna-Maria Soininvaara, jonka jälkeen osallistujat pääsivät Oodin esittelykierrokselle palvelupäällikön Kari Lämsän opastamana. Kirjailijavieraana esiintyi palkittu suomalainen fantasiakirjailija Magdalena Hai, jonka tuotanto keskittyy lasten- ja nuortenkirjallisuuteen. Hai kertoi omia näkemyksiään lukemisen tärkeydestä ja antoi vinkkejä, miten opettajat voivat innostaa oppilaita erilaisen kirjallisuuden pariin.

Kirjailijahaastattelu oli järjestetty yhdessä yhteistyökumppanimme WSOY:n kanssa.

Huima-sarjan saloihin sukellettiin tekijöidemme Jarno Bruunin ja Milena Komulaisen johdattelemina.

– Huima on  esimerkki siitä, että oppimateriaalilla voi todella innostaa lukemaan, ja siksi halusimme luoda myös uudenlaisen tilaisuuden tuotteen esittelylle. Oli hienoa nähdä, kuinka innostuneita opettajat olivat, kertoo aluemyyntipäällikkömme Piia Puolanne illan tunnelmista.

Osallistujien kesken arvottiin myös kolme kirjakassia, jotka sisälsivät Lukupala-kirjoja sekä Finlandia junior 2018 -kirjan. Kirjakassit olivat WSOY:n sponsoroimat.

Avainsanat: Huima
Kenelle: Opettajat


Lue seuraavaksi

Opevinkit

Poimi alakoulun opevinkit kevätlukukauden aloitukseen

Inspiraatiota opetukseen

Luokanopettaja arvioi: Huima on moderni ja monipuolinen äidinkielen ja kirjallisuuden sarja

Opevinkit

Alakoulun opevinkit joulun odotukseen