Go for it! 4 Textbook

Näytesivut

Iloa ja elämyksellisyyttä A1-englannin oppimiseen! Uuden OPSin mukaisessa Go for it! 4 tekstikirjassa liikutaan Yhdysvalloissa. Aihepiirejä ovat koulu, vapaa-aika ja kulttuurien kohtaaminen.

ISBN: 978-952-63-2917-8 Formaatti: Kirja, pehmeäkantinen Tekijät: Anna-Maija Laukkarinen, Jouni Paakkinen, Heli Sarlin, Paul Westlake
Kirja
25,80 € kpl (sis. ALV 10 %)
4,50 € Toimituskulut
Toimitusaika 1–3 arkipäivää

Kuvaus

Hullunkurinen Nuttyn perhe muuttaa vuodeksi New Yorkiin ja lähtee seikkailulle ympäri Yhdysvaltoja. Matkalla sattuu kommelluksia, kun perheen talossa asustava ystävällinen kummitus keksii kepposia. Riemastuttava kuvitus houkuttelee pohtimaan suomalaisen, englantilaisen ja amerikkalaisen kulttuurialueen eroavaisuuksia. Selkeä rakenne tukee oppimista: aihepiirisanastot, keskeiset fraasit, perustekstit ja uudenlainen toiminnallinen kielioppiaukeama. Vaihtelevaan oppituntien määrään joustoa tuovat lisätekstit. Uutta on alaspäin eriyttävät lisätekstit, joissa jakson sanasto ja keskeiset rakenneasiat kertautuvat. Lisähaasteita tarvitseville oppilaille on vaativammat lisätekstit, joissa tulee myös uutta sanastoa. Jakson avausaukeamat sisältävät kulttuuritietoutta ja inspiraatioita omiin projekteihin antaen tilaa oppilaiden omille kiinnostuksen kohteille. Opettajan aineistossa on runsaasti vinkkejä monialaisiin oppimiskokonaisuuksiin.