Go for it! 3 Textbook

Näytesivut

Iloa ja elämyksellisyyttä A1-englannin oppimiseen! Uuden OPSin mukaisessa Go for it! 3 tekstikirjassa liikutaan Lontoossa. Aihepiirejä ovat tutustuminen, perhe ja ystävät, koti ja lähipiiri.

ISBN: 978-952-63-2179-0 Formaatti: Kirja, pehmeäkantinen Tekijät: Anna-Maija Laukkarinen, Jouni Paakkinen, Heli Sarlin, Paul Westlake
Kirja
25,80 € kpl (sis. ALV 10 %)
4,50 € Toimituskulut
Toimitusaika 1–3 arkipäivää

Kuvaus

Kun London Lane -kadulle muuttaa hulvaton Nuttyn perhe eläinystävineen, tulee naapurustoon elämää. Ensi hämmennyksestä selvittyään naapurin lapset Kate ja Will ovat haltioissaan, sillä Hazel Nutty osaa pistää tuulemaan. Riemastuttava kuvitus houkuttelee huomaamaan englantilaisen kulttuurialueen tunnuspiirteitä ja elementtejä. Selkeä rakenne tukee oppimista: aihepiirisanastot, keskeiset fraasit, perustekstit ja uudenlainen toiminnallinen kielioppiaukeama. Vaihtelevaan oppituntien määrään joustoa tuovat lisätekstit. Uutta on alaspäin eriyttävät lisätekstit, joissa jakson sanasto ja keskeiset rakenneasiat kertautuvat. Lisähaasteita tarvitseville oppilaille on vaativammat lisätekstit, joissa tulee myös uutta sanastoa. Jakson avausaukeamat sisältävät kulttuuritietoutta ja inspiraatioita omiin projekteihin antaen tilaa oppilaiden omille kiinnostuksen kohteille. Opettajan aineistossa on runsaasti vinkkejä monialaisiin oppimiskokonaisuuksiin.