Tiina Kopra,

Mirva Vuori

Ammatillinen FyKe Liiketalous

Sisällysluettelo ja näytesivut (pdf) Näytesivut

Ammatillinen FyKe Liiketalous on suunniteltu fysiikan ja kemian oppikirjaksi erityisesti merkonomi- ja datanomiopintoihin.

Vuosi: 2017, 4. painos Formaatti: Kirja, pehmeäkantinen ISBN: 978-952-63-3671-8 Avainsanat: ammatillinen fysiikka ja kemia, liiketalouden perustutkinto, ympäristötieto, tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, merkonomin opinnot, datanomin opinnot
Kirja
44,00 € (sis. ALV 10 %)
4,50 € Toimituskulut
Toimitusaika 1–3 arkipäivää

Kuvaus

Kirjassa käsitellään fysiikan ja kemian perusteita selkeästi ja käytännönläheisesti. Kirja tukee opiskelijan valmistautumista tulevaan työelämään, jossa hänen on oltava perillä erilaisista tuotteista ja niissä käytettävistä pakkaus- ja tuotemerkinnöistä. Lisäksi oppikirja perehdyttää työympäristössä käytettävien sähkölaitteiden ja kemikaalien käyttöturvallisuuteen sekä säteilyturvallisuuteen.

Teos on uudistettujen tutkinnon perusteiden (2015) mukainen ja sisältää fysiikan ja kemian sekä ympäristöosaamisen osa-alueiden pakolliset ja valinnaiset osaamistavoitteet. Kirjaa voi käyttää tukena myös ammatillisten tutkinnon osien opiskelussa esimerkiksi tuoteneuvonnan tai kestävän kehityksen opinnoissa.

Kirjassa on runsaasti monipuolisia tehtäviä erilaisille oppijoille.