3

Sanoma Pron palveluiden tekniset vaatimukset

Sanoma Pron palveluiden käyttöä tuetaan seuraavilla selaimilla:

Tuetut selaimet (tietokone)

• Uusin Chrome
  • Uusin Safari
  • Uusin Edge
  • Uusin Firefox

Mobiililaitteissa tuetut selaimet ja käyttöjärjestelmät (selainkäyttö)

• Applen iPad: Uusin iOS ja Safarin uusin versio
  • Android-tabletit: Android 4.4 tai uudempi ja Chromen uusin versio

Osa Sanoma Pron kautta tarjotuista sisällöistä tai työkaluista on kolmansien osapuolien kehittämää. Niiden tekniset vaatimukset saattavat erota Sanoma Pron omien palveluiden yleisistä teknisistä vaatimuksista. Jos tuotteella tai sisällöllä on omia teknisiä vaatimuksia, ne on mainittu Sanoma Pron sivuilla esittelyn kohdalla.